Під ГимбоюГотель «Під Гимбою» розташований у мальовничому  куточку Карпатських гір селі Пилипець Міжгірського району Закарпатської області.

Пилипець – популярне місце для туристів в усі пори  року. Взимку і в період ранньої весни, село, оточене могутніми Карпатськими горами вкрите снігом, і вкриті «білим покривалом» Карпати постануть перед Вами у своїй неймовірній красоті. Пилипець – відомий гірськолижній  курорт. Тут є кілька витягів. Тут можна не лише покататися на лижах, а й просто піднятися  на підйомнику високо в гори, і придбавши скляночку гарячого та смачного глінтвейну з домашнього закарпатського вина, насолоджуватися неповторними краєвидами зимових Карпат. А готель «Під Гимбою» знаходиться у 50-ти метрах від крісельного підйомнику.

ЗатишокКарпати - край легенд і давніх традицій, край чистого, цілющого повітря та лікувальнихмінеральних вод. Регіон, який здавна славився своєю неповторною природою і привітністю місцевих жителів.

База відпочинку «Затишок» була побудована в 2002 році і прийняла більше 5000 туристів. Це перша база відпочинку яка була побудована в с.Пилипець.

Віта Парк Ізки

Курорт «Віта Парк Ізки» розташований у мальовничій гірській місцевості біля підніжжя гори Магура на висоті 600 м над рівнем моря. Неподалік від курорту знаходиться Національний заповідник «Синевир» і красивий водоспад Шипіт.

 

До послуг відпочиваючих на території готелю розташовані: гірськолижні траси, крісельні підйомники, дитячий підйомник, лижна школа, кінна ферма, пасіка, СПА-хата, мінеральне джерело.

 

«Пилипець»Гранд Готель «Пилипець» - гірський готельно-ресторанний комплекс категорії "4 зірки" в Карпатах на околиці села Пилипець в Міжгірському районі. Пилипець відомий також як високогірний курорт для відпочинку в українських Карпатах з інфраструктурою для пішого, велосипедного та гірськолижного туризму.

Територія готелю розташована біля річки Плошанка і водоспаду «Шипіт» у підніжжя Боржавського хребта в декількох хвилинах ходьби від 2-кресельної канатної дороги, яка піднімає туристів на гору Гемба (1498 м. н.р.м.) цілий рік.

ОберігМіні-готель «Оберіг» розташований в мальовничому куточку Закарпатського краю, селі Пилипець, що на Міжгірщині. Село розташоване на автотрасі Ужгород – Міжгір’ї, і знаходиться між районними центрами Воловець та Міжгір’ї.

Відвідайте мальовничий куточок Закарпатській області - селище Пилипець Міжгірського району. Невелика затишна готель "Оберіг" пропонує Вам приємний відпочинок у самому серці Закарпаття, на території природно-заповідного фонду України.

У селищі Пилипець знаходиться відомий багатьом туристам водоспад Шипіт, за 5 км у с.Келечин - джерело природно-газованої мінеральної води. Воду використовують для лікування і профілактики захворювань органів травлення, серцево-судинної системи, гінекологічних захворювань ...

Садиба «Річка»Садиба «Річка» знаходиться у селі Річка Міжгірського районі Закарпатської області,а саме на відстані 1 км від автошляху Воловець-Міжгір’я. Садиба «Річка» знаходиться у тихій , затишній місцині, у підніжжі Боржавського вододільного хребта.

Петрівська слободаГотельно-оздоровчий комплекс «Петрівська слобода» розташований на околиці селища міського типу, районного центру Міжгір’я Закарпатської області, у підніжжя гори «Миджа» біля річки "Прогудня".

Неподалік від комплексу знаходяться унікальні природні пам’ятки - озеро «Синевир», розташоване серед гір на висоті 989 м, водопад Шипіт (триступеневий каскад заввишки 12 м), с. Колочава, в якому знаходиться 6 унікальних музеїв, і Долина нарцисів (час цвітіння – середина травня).

ОлімпіяГотель «Олімпія» розміщений на території курортного села Пилипець, що у Міжгірському районі Закарпатської області. Знаходиться на ав тошляху Воловець (Нижні Ворота) – Міжгір’я. Пилипець, насамперед відомий гірськолижній курорт, який щороку відвідують десятки  тисяч туристів та любителів гірськолижного спорту. Окрім того, б іля села Пилипець знаходиться найбільший водоспад українських Карпат – «Шипіт». Поряд з готелем знаходяться гірськолижні підйомники, ресторани та прокати гірськолижного спорядження.

Кам'янкаБаза відпочинку «Кам'янка» (Кам'янка) розташована у самому серці Синевирського перевалу, поблизу селища міського типу Міжгір'я, Закарпатської області. Мальовничі Карпатські гори, вкриті лісами, бурхливі ріки з красивими водоспадами, краса природи тутешніх місць створює відмінні умови як для спокійного відпочинку в Карпатах, так і активних видів туризму - походів, сплавів по річках, велоподорожей. Бази відпочинку в Карпатах, серед яких і база відпочинку «Кам'янка», користуються популярністю серед туристів і пропонують відмінні умови для відпочинку всією сім'єю.

На базі відпочинку «Кам'янка» можуть проживати одночасно близько 70 чоловік, тут знаходиться 26 номерів різного рівня комфорту і вартості. Ціни на відпочинок на базі відпочинку прийнятні, можна зняти як недорогий економ-номер, так і просторий люкс. Познайомитися з блюдами знаменитої карпатської кухні можна в ресторані Кам'янка.

Готель «Казка Карпат»Готель «Казка Карпат» розташований у мальовничому куточку Закарпаття, де беруть початок Боржавські полонини та велично тече водоспад Шипіт, а саме у курортному селі Пилипець Міжгірського району.

Це край легенд та давніх традицій, край чистого повітря і мінеральних вод.

Забудьте про турботи та пориньте у незабутню красу і безтурботність карпатських гір.

Насолоджуйтеся величними краєвидами гір та дзюрчанням річок. Затишний дерев’яний котедж з вікон якого відкривається чудовий вид на Карпати, розташований біля підніжжя гори Гемба, неподалік від відомого водоспаду «Шипіт».