Вілла «БАСТ»Вілла «БАСТ» розташовується в місті Берегово. У кількох кілометрах від вілли - центр провінційного містечка Берегово і відомий багатьом басейн термальних вод, а в 8-9 км в іншу сторону КПП «Лужанка», яки й з’єд нує Україну та Євросоюз (у даному в ипадку Угоррщину). Під'їзд до віллі заасфальтований. Вілла "БАСТ" - це триповерховий готель на 19 номерів (до 50 місць). Тут маються рецепція з холом, ресторан, сауна з контрастним басейном. Опалення в готелі автономне. У готелі постійно є гаряча і холодна вода.

Номери:

У готелі «БАСТ» Вам запропонуютьномери 2-х типів:

- Двомісний - двоспальне або 2 односпальні ліжка, кондиціонер, телевізор, телефон, шафа для одягу, холодильник, санвузол (туалет, умивальник, душова кабіна). Є номери покращені - більші за площею.

- Напівлюкс - двокімнатний номер: вітальня (розкладний диван, холодильник), спальня (двоспальне ліжко, телевізор, телефон, шафа для одягу), кондиціонер, санвузол (туалет, умивальник, душова кабіна). У деяких номерах в спальні ще є односпальне ліжко. Є номери покращені - більші за площею. У номерах можна користуватися феном, праскою, сушкою для одягу. Щоденна проводиться прибирання кімнат, зміна рушників (3 на особу) - за потребою, зміна постільної білизни - раз на 3 дні.

Вілла «БАСТ»Вілла «БАСТ»

Вілла «БАСТ» Ресторані готелю розрахований на 50 місць. Тут готують страви закарпатської, української, угорської кухні, також пропонується дієтичне і дитяче харчування. Банкетний зал ресторану, розрахований на 12-26 чоловік, можна використовувати для переговорів і конференцій. Поруч також знаходиться магазин і бар.

Також гості готелю "БАСТ" можуть скористатися такими додатковими послугами: сауною з плавальним басейном довжиною 7 м, інтернетом, користування пральною машиною, трансфер з вокзалу, автостанції, екскурсіями по Закарпаттю, дегустацією вин району. На відстані 7 км знаходиться зона відпочинку «Бумеранг» (озеро, водні атракціони).


Адреса:

 

Україна, Закарпатська обл.,

м. Берегово, вул. Хмель ницького , 126