Ренесанс«Ренесанс» - готель у самому серці Хуста, де все сприяє проникненню в атмосферу середньовічного міста, де з любов’ю продумана кожна дрібничка та де Ви зможете відчути себе, як вдома.

В центрі старовинного європейського міста, міста з багатою історією, зручно розмістився новий ресторанно-готельний комплекс «Ренесанс». Гостей радушно очікує стильний ресторан, екзотичне кафе, модний паб і по-домашньому затишний готель.

 

Завдяки гармонійному поєднанню кольорової палітри, вишуканості форм, оригінальним архітектурним рішенням комплекс ідеально вписався в історичний район міста. «Ренесанс» став візитною карткою Хуста, де багато років процвітає туризм. Численні визначні місця знаходяться у безпосередній близькості від готелю «Ренесанс».

Проживання

РенесансГотель «Ренесанс» - представляє собою один з найкращих готелів високого класу в цілому регіоні. Кожен гість в нашому готелі отримує максимальні зручності і найвищий рівень сервісу.

Оскільки туризм в наших місцях досить популярний, ми завжди готові прийняти в гості допитливих мандрівників чи любителів екстремальних видів відпочинку, завзятих рибалок чи мисливців. Розміщення готелю дозволяє скласти зручний графік проведення дозвілля, завдяки численним визначним місцям, що знаходяться поруч.

Для всіх наших клієнтів поруч з готелем обладнана безкоштовна автомобільна стоянка з охороною. До послуг охочих відпочити від керування власним автомобілем стоянка таксі і зупинка міського транспорту.

Інфраструктура мікрорайону в якому розміщений готель досить різноманітна. Буквально в декількох кроках знаходяться центральний універмаг міста, торгові та розважальні центри, банківські установи, районна адміністрація.

Своїм дорогим відвідувачам ми пропонуємо на вибір 6 номерів «Стандарт», 2 номери «Напівлюкс» та один двокімнатний номер «Люкс» класу. Кожен проживаючий зранку отримує смачний та щедрий сніданок, що складається з холодних закусок та гарячих страв на вибір.

РенесансГотель «Ренесанс» є одним з найкращих у своєму класі у цілому регіоні, тому ми намагаємося підтримувати високий рівень обслуговування. Кожен наш гість з першої хвилини перебування оточений увагою і турботою компетентних та досвідчених працівників.

У всіх номерах є телефон і кабельне телебачення. Для забезпечення комфортної атмосфери в кожному номері автономне опалення, постійне водопостачання і кондиціонер.

Чистота, порядок та домашній затишок сприяють нашим гостям набратися сил для продовження подорожі чи відпочити від повсякденних турбот.

Колектив готелю «Ренесанс» задовольнить вишукані смаки і вимоги кожного клієнта та зробить усе для того, аби завоювати симпатії та подяки за створення атмосфери гостинності та затишку в поєднанні з високим рівнем обслуговування.

Дозвілля

Ресторан

РенесансЯкщо Ви бажаєте опинитися в таємничому світі кулінарного мистецтва – ласкаво просимо до вишуканого ресторану високої кухні «Ренесанс».

Завітавши до ресторану «Ренесанс» відразу виникає почуття душевного комфорту та піднесеного настрою. Атмосфера спокійного затишку та глибокої гармонії зачаровує з перших хвилин.

Ресторан «Ренесанс», що зручно розмістився в центрі старовинного міста Хуст, став ідеальним місцем відпочинку як для подорожуючих, так і для жителів міста. Помпезний величний інтер’єр ресторанного залу розрахованого на 50 місць в дусі італійського Відродження, вишукане стильне умеблювання, правильно підібрані музика та освітлення – все це дозволяє відчути себе VIP-персонами.

Завдяки затишним умовам і професійному обслуговуванню в нашому ресторані, пабі чи кафе можна організувати захід будь-якого масштабу: фуршет або корпоративну вечірку, бізнес-ланч чи сімейне свято. Атмосфера нашого ресторану сприяє романтичним побаченням та приємному спілкуванню у колі друзів.

Кафе-кондитерська

РенесансКондитерська «Ренесанс» займається виробництвом власної продукції вже понад 12 років. Реалізовуючи тістечка власного виробництва у нашому кафетерію такий тривалий час, ми мали змогу досконало вивчити смаки наших клієнтів, для того щоб мати змогу задовольнити найвибагливіші побажання.

Кондитерські вироби від «Ренесансу» виготовляються по традиційній рецептурі, з використанням секретів домашньої випічки. Ми завжди намагаємося бути першими і випускаємо тільки якісні кондитерські вироби із натуральних компонентів, завдяки чому і досягли таких високих результатів. Нашу продукцію цінують за хороший смак та відмінну якість.


Контактна інформація:

Закарпатська обл., м. Хуст,

вул. Карпатської Січі, 20
тел.: (03142) 4-33-60, (095) 590 55 04
.
e-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.