Готель «Аполлон»Готель «Аполлон», розташований у місті над Латорицею, Мукачеві. Даний готель знаходиться на одній із затишних мукачівських вулиць, неподалік залізничного вокзалу, тому це буде знахідкою для тих, хто віддає перевагу відпочинку далеко від людній середовища, а також тим, для кого є необхідністю бути в безпосередній близькості міжнародного залізничного сполучення. Хорошим вибором буде готель Мукачево і для сімей з дітьми. Безпечний, закритий двір, зелень, пристосована до дитячим потребам кухня зроблять проживання в Аполлоні приємним і для молодших членів вашої родини.

Розміщення в готелі

Номерний фонд готелю Аполлон налічує 31 комфортабельний номер, серед яких:

13 - однокімнатних стандартних двомісних номерів

5 - трьохмісних номерів

2 - чотиримісні номери

5 - напівлюкси

6 - номери люкс

Усі номери готелю відповідають сучасним європейським стандартам і обладнані якісною і зручними меблями. Номери класу стандарт та стандарт покращений обладнані душовими кабінами, в номерах класу люкс і напівлюкс до послуг гостей просторі ванні кімнати. У всіх без винятку номерах готелю є телевізори і холодильники. Номери класу люкс і напівлюкс можуть використовуватись як родинні апартаменти для чотирьох-п'яти осіб.

Готель «Аполлон»apollon3

Гості нашого приватного готелю в Мукачеві можуть відвідати вишуканий ресторан "Аполлон", який може запропонувати Вам послуги з організації та проведення весіль, банкетів, корпоративних вечорів. Вишукана кухня, затишний зал, ведучі та музичний супровід - створять вам святкову атмосферу, зроблять Ваше свято незабутнім. Для ділових зустрічей можна скористатися конференц-залом, розрахованим на 100 місць. Для любителів активного відпочинку приємним бонусом буде фітнес зал, який знаходиться в будівлі готелю. Просторе приміщення, сучасне спортивне обладнання допоможуть вам підтримувати чудову фізичну форму і на протязі відпустки чи службового відрядження. Свої принади знайдуть тут і любителі сауни. Всім відомо її позитивний вплив на організм людини.


Адреса:

Україна, Закарпатська обл,

м. Мукачево, вул. Партизанська, 11Б