Золота гораГотельний комплекс «Золота гора» розташований у селі Барвінок, що на околиці столиці Закарпаття, міста Ужгород. Готель-ранчо "Золота гора", розташований на підніжжі гори, посеред живописного лісового масиву поблизу економічного, культурного і соціального центру Закарпаття - міста Ужгорода. Цінителі комфортного відпочинку, природи, флори і фауни отримають дійсне задоволення, перебуваючи в готелі.

Проживання:

Одномісний номер категорії "Стандарт", вікна якого виходять в затишний внутрішній двір.

Номер оформлений в стилі ретро з елементами сучасного дизайну.

Номер обладнаний системою електронних ключів.

У номері є все, щоб зробити ваше перебування в готелі комфортним: кондиціонер, телефон, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною і усіма необхідними туалетними аксесуарами, фен.

«Золота гора»Стандарт двомісний

Номер оформлений в стилі ретро, ​​в теплих світлих тонах.

Устаткування номера відповідає всім сучасним вимогам.

Це затишний номер з усіма зручностями: французьке ліжко, столик з дзеркалом, кондиціонер, телефон, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною і усіма необхідними туалетними аксесуарами, фен.

Так само є система електронних ключів, що робить Ваш відпочинок зручним і безпечним.

Просторий номер класу "Напівлюкс" складається з вітальні, спальні з великим французьким ліжком, передпокоєм з великою шафою і дзеркалом. Шкіряний диван, крісла, письмовий стіл, журнальний столик у вітальні - ідеальне місце для того, щоб відпочити.

До Ваших послуг всі зручності: кабельне телебачення, кондиціонер, телефон, міні-бар. Спальня з французьким ліжком, трюмо з дзеркалом, тумбами, витримана в оригінальному стилі. Ванна кімната містить душову кабінку підвищеної комфортності, умивальник, фен. До послуг гостей - м'які рушники та всі необхідні туалетні аксесуари.

Номер обладнаний системою електронних ключів.

Люкс

Величезний номер, який складається з вітальні, спальні і передпокою. Одна з кімнат має власний балкон, з якого відкривається фантастичний вид на ліс. Номер оформлений у класичному стилі. Оригінальна меблі підібрані так, щоб перебування в номері було незабутнім: в одній кімнаті величезна французька ліжко, трюмо з дзеркалом, в іншій - оригінальна шкіряні меблі, столик, телевізор. До Ваших послуг велика ванна кімната з біде, умивальником, феном, ванною або душовою кабіною підвищеної комфортності. До послуг гостей - м'які рушники та всі необхідні туалетні аксесуари. Так само є кондиціонер, телефон, кабельне телебачення, міні-бар.

Номери класу "Люкс" спеціально створені для вимогливих гостей, що цінують простір, комфорт, тишу і затишок.

Номер обладнаний системою електронних ключів.

Бунгало, категорії "Стандарт" складається з маленької веранди біля входу, передпокою з вішалкою і шафою для одягу, просторої кімнати з двоспальним ліжком та ванної кімнати. Номери цього класу витримані в оригінальному народному стилі і виконані зі зрубу. Номер оснащений всіма сучасними зручностями: телефоном, кондиціонером, кабельним телебаченням, радіоточкою. Ванна кімната з душовою кабіною, умивальником, сушкою для рушників і туалетом. Також до ваших послуг фен, комплект чистих, свіжих рушників і всі необхідні туалетні аксесуари. Цінителі природи, незабутніх пейзажів, а так само, хто втікає від міської суєти, не зможуть встояти перед пропозицією пожити в повній гармонії, спокою і тиші, і все це в поєднанні з комфортом і сучасними зручностями.

«Золота гора»Бунгало "Люкс"

Це красивий і просторий номер, який складається з веранди біля входу, передпокою, вітальні, спальні і ванної кімнати. Інтер'єр цього номера справляє незабутнє враження. У спальні величезна французька ліжко, кабельне телебачення, телефон, кондиціонер. Ванна кімната з душовою кабіною, умивальником, туалетом. Комплект чистих, свіжих рушників, туалетні аксесуари і фен - це невід'ємні елементи ванної кімнати. Вітальня - це саме те місце, де можна забути про робочий день, насиченому діловими переговорами і зустрічами. В кімнаті є камін і зручний диван, який розкладається, журнальний столик, комод, телевізор. З вікна номера відкривається неповторна панорама живописної природи околиць готелю, чого не можуть не оцінити любителі тиші і затишку.

Бунгало "Апартаменти"

Це комфортабельне бунгало покращеного планування. Для Вашого комфорту і приємного відпочинку серед красивої природи літня освітлена крита тераса, яка оснащена зручною плетеними з натуральної лози меблями. Номер оформлений в оригінальному стилі в поєднанні з усіма сучасними зручностями. Це бунгало ідеально підходить для сімейного відпочинку: величезна спальня з великим ліжком, і незвичайно красива вітальня з розкладним диваном, яка може бути кімнатою для дітей. Величезна вітальня кімната формально розділена на три частини: кухонні меблі з комплектом посуду, холодильник, бар-стійка; їдальня частину кімнати з обіднім столом; куточок відпочинку з каміном і зручним диваном біля вікна, де Ви зможете відпочити. Так само до ваших послуг кондиціонер, телефон, кабельне телебачення, міні-бар, ванна кімната з душовою кабіною і усіма необхідними туалетними аксесуарами, фен. Номер відповідає всім сучасним вимогам.

Цей затишний номер категорії "економ - класу" дозволить Вам не лише приємно і спокійно відпочити після дороги або тривалих переговорів, але і заощадити Ваші гроші.

Номер обладнаний всіма необхідними зручностями: кімната з ліжком, письмовим столом, телефоном, кабельним телебаченням; в передпокої - шафа для одягу, дзеркало; ванна кімната з душовою кабіною і усіма необхідними туалетними аксесуарами.

Бізнес-клас твін

Номер оформлений в стилі ретро. Прекрасний вид з вікна дозволяє відпочити і насолодиться пейзажами природи.

У кімнаті два роздільні ліжка, тумбочки, письмовий стіл, дзеркало, у передпокої - шафа для одягу.

Також до Ваших послуг кондиціонер, телефон, кабельне телебачення, ванна кімната з душовою кабіною і усіма необхідними туалетними аксесуарами, фен.

«Золота гора»Ранчо

Серед найцікавіших об'єктів на території комплексу «Золота гора» - сучасна стайня і манеж для верхової їзди. На території ранчо містяться коні різних порід, які є нашою особливою гордістю.

До послуг наших гостей організація верхової їзди в манежі і за спеціально розробленими лісовим маршрутам навколо комплексу. Якщо Ви початківець цінитель кінного спорту, ми можемо запропонувати Вам навчання премудрощам верхової їзди нашими професійними інструкторами.

Прямо перед манежем створена зручна тераса, з якої можна поспостерігати за тим, що відбувається в самому манежі.

Конференц-зал

Готель-ранчо "Золота гора" пропонує своїм гостям конференц-зали. Приміщення залів розраховані на проведення конференцій, тренінгів, семінарів, ділових зустрічей, інших заходів. Ми пропонуємо один зал на 120-140 чоловік, а також зал для проведення переговорів (10 осіб).

Устаткування конференц-залу відповідає вимогам сучасного сервісу для проведення подібних заходів.

Баня

До послуг цінителів хорошої пари - дві російські лазні. Класичні, російські на дровах.

Будівлі лазні із зрубу, складаються з парилки середнього розміру, чана з крижаною водою, кімнати для відпочинку з лежаками і столом для чаювання, душової, санвузла.

За бажанням гостей - любителів правильного пара - забезпечуємо першокласними віниками та іншими банними приладдям.


Контактна інформація:

Україна, Закарпатська область,

Ужгородський р-н, село Барвінок,

Урочище «Золота гора».

Коментарі   

+1
Інна
Доброго дня! Ми з Ужгорода. Скажіть, будь ласка, яка ціна просто приїхати на день покупатися у термальних басейнах?
27 липня 2016