«Бараново»Готель «Бараново» розташований у селі Іза Хустського району Закарпатської області. Розташований біля однойменного приватного господарства «Бараново», де виготовляють різновиди  справжньої домашньої молочної продукції та ковбаси.

ФокусГотельно-рексторанний комплекс «Фокус» знаходиться у столиці Карпатської України, а саме у місті Хуст Закарпатської області.

Проживання

· - Затишні готельні номери з усіма зручностями від економ до VIP класу;

· - Можливість обслуговування і поселення туристичних груп до 20 осіб (на власному транспорті);

· - Конференц-зал на 30 чоловік;

Ренесанс«Ренесанс» - готель у самому серці Хуста, де все сприяє проникненню в атмосферу середньовічного міста, де з любов’ю продумана кожна дрібничка та де Ви зможете відчути себе, як вдома.

В центрі старовинного європейського міста, міста з багатою історією, зручно розмістився новий ресторанно-готельний комплекс «Ренесанс». Гостей радушно очікує стильний ресторан, екзотичне кафе, модний паб і по-домашньому затишний готель.

Вогняна СаламандраГотель "Вогняна Саламандра" - чудове місце для відпочинку та оздоровлення, яке забезпечутєься завдяки лікувальним властивостям мінеральної води і цілющого гірського повітря в будь-який час року.

І, що найголовніше ,"Вогняна Саламандра" завжди рада поділитися з Вами своїми багатствами!

ТрембітаРегіон розташування комплексу "Трембіта" також називають буйволячою столицею. У селі Велятино і досі можна побачити буйволів "закарпатської” популяції. Історики вважають, що батьківщиною тварин є Індокитай і, що буйволи в Карпати потрапили за часів Хана Батия, як їжа для його війська. З того часу тварини і залишилася в Карпатах, пристосувались до наших кліматичних умов, та стали невід'ємною частиною нашого краю.

Перлина ЗакарпаттяБаза відпочинку «Перлина Закарпаття» є одним з представників приватних баз відпочинку на території курорту Шаян в 100 метрах від санаторію «Шаян».

Відпочиваючі можуть розміститися в одному з п'яти котеджів. Можна підібрати категорію котеджу залежно від Ваших бажань. Є двоповерхові котеджі Люкс, однокімнатні котеджі і котедж з терасою. У всіх котеджах є телевізор, холодильник і кабельне ТБ.

У комплексі працює також кафе-ресторан з терасою, де Ви можете скуштувати смачні страви домашньої Закарпатської кухні, а також свіжий шашлик і рибу.

Вечорами тут грає жива музика.

Голуба ТисаТурбаза «Голуба Тиса» розміщена  в селищі-курорті Шаян, Хустського району Закарпатської області.

«Голуба Тиса»  - два невеликих дерев'яних котеджі, розташовані в дивовижному по красі, тихому місці, в 300м від бювету з мінеральними водами Шаянська № 4 і № 242 допомагають вилікувати багато гастроентерологічні захворювання. Є можливість придбання курсівок або окремих процедур в санаторії "Шаян"

Ресторан, меню якого складається з Закарпатської, Угорської, Європейської та східною кухнею, індивідуальний підхід до кожного клієнта, турботливий персонал і краса нашої природи зроблять Ваш відпочинок приємним.

Готель «VIP»Комфортабельний готель «VIP» знаходиться в самому центрі старовинного міста Хуст. Тут першокласний сервіс, комфортабельні номери, широкий вибір послуг для проведення ділових зустрічей і відпочинку, кваліфікований персонал, а обслуговування задовольнить побажання навіть найвимогливіших гостей. У готелі надійна охорона і система зовнішнього відеоспостереження. У готелі вишукане й уміле поєднання класичної архітектури і сучасних технологій, яке задовольнить запити гостей готелю.

БлагодатьГотель «Благодать» розташований у одному з саноторно-курортних куточків Закарпатської області – поблизу санаторію «Шаян», що в Хустському районі.

«Благодать» - сучасний готельний корпус вільно та органічно розташувався на високому схилі, де виходячи на балкони, відкриваються чудові краєвиди Закарпаття, і навколо тільки небо, гори, ліс, чудове озеро "Силоамська купальня" та завжди холодні гірські потічки.

Завітавши до нас, один чи з сім’єю, Ви опинитесь у привітному, затишному світі, де на Вас чекає спокій та відпочинок. Ви зможете покуштувати смачної мінеральної води в одному з двох цілющих Шаянських джерел. Бажаючі можуть зайнятися риболовлею, піти в ліс за грибами, або просто позасмагати біля басейну. А на тих, хто полюбляє більш активний відпочинок, чекає більярд, спортивна площадка…

готель «Едельвейс»Готельний комплекс «Едельвейс» розташований біля курортно-лікувального комплексу «Шаян», що в Хустському районі, Закарпатської області.

Готельний комплекс «Едельвейс» - чудове сучасна споруда з екологічно чистим оточенням. Двокімнатні люкси, однокімнатні напівлюкси, стандартні однокімнатні номери. Автономне опалення, водо та електропостачання, супутникове телебачення. На території готельного - комплексу функціонує кафе. Організовуються екскурсії по видатним місцях Закарпаття: історичних пам'ятках, замках, форелеве господарствам та ін На відстані 2 км. знаходиться озеро, де можна купатися, кататися на човнах або катамаранах.