готель «Гелікон»Готельний комплекс «Гелікон» знаходиться у селі Яноші (Іванівка), Берегівського району Закарпатської області. Село розташоване на автошляху Берегово-Мукачево, за 3 км від районного центру міста Берегово.
«Гелікон» - це триповерховий корпус на 65 місць, окремий котедж з сауною та кімнатами, рецепція з холом, бар на рецепції, їдальня на другому поверсі.

Зручні номери цього готелю відповідають найсучаснішим умовам комфорту.Тут є душові кабіни, ванні кімнати, телефон, можливість виходу в Інтернет, кабельне телебачення, міні-бар, кондиціонери тощо.

Чотирнадцять готельних 2- та 3-місних номерів, а також п'ять висококласних апартаментів можуть водночас прийняти понад півсотні гостей.

Двомісні номери коштують 30 євро на добу, трьохмісні - 45 євро, апартаменти (дві спальні, прийомна кімната, ванна) - 70 євро. Якщо ж виникне потреба у встановленні додаткового ліжка, то це коштуватиме 10 євро.

готель «Гелікон»готель «Гелікон»

готель «Гелікон»Відпочиваючі снідають у готельній їдальні (групи - в ресторані "Зустріч"), а обідати та вечеряти ми пропонуємо їм у розташованому неподалік ресторані "Зустріч".

Конференц-зал, що знаходиться на другому поверсі готелю, розрахований на 65 осіб. Він оснащений сучасною відео- та аудіоапаратурою, має вихід в Інтернет. І також обладнаний кондиціонером.

Своє дозвілля гості можуть провести за грою у більярд чи в настільний теніс у спеціально передбачених для цього залах. Є в Геліконі і сауна. До послуг шанувальників активного відпочинку, добре впорядкований стадіон, що розташований напроти готелю. Також, для любителів активного відпочинку, адміністрація Гелікону залюбки запропонує Вам пішу прогулянку в невеличкі гори, що розкинулися навколо Берегова або ж у багатовічний гай, де ростуть їстівні каштани. Якщо ж найкращим відпочинком вважаєте час, проведений на березі водойми із вудицею в руках - до Ваших послуг розташовані навколо озера.

Для зручності гостей, які полюбляють подорожувати на власних автомобілях, є автостоянка, яка охороняється цілодобово.

готель «Гелікон»Helikon6

У центрі міста Берегово, можна відвідати відомий далеко за межами області басейн із термальною водою. А у 15-ти кілометрах - неподалік села Косонь - у центрі казкового дубового гаю знаходиться зона відпочинку, в якій відпочиваючим також запропонують відчути на собі цілющу дію термальної води. 

Берегівщина - це виноградний та виноробний край. Ви ще раз переконаєтеся в цьому, відвідавши Яношівський будинок вина та продегустувавши сонячний напій у кафе-ресторані «Зустріч». До речі, страви із національної угорської кухні, які для Вас приготують у нашому ресторані, обов'язково припадуть Вам до смаку!


Адреса:

 

Україна, Закарпатська область,

Берегівський р-н, с. Яноші,

Вул. Шевченка, 45