Я ♥ Закарпаття

Всі наші зусилля спрямовані на розвиток туризму в Закарпатті, ознайомлення з культурою, побутом і туристичними цікавинками краю

Дідівське озеро. Пляж "Бумеранг". Відпочинок на Дідові

DidovoСело Дийда (укр. Дідово, угорська - Beregdéda) знаходиться на півдні Берегівського району, Закарпатської області. Знаходиться в кількох кілометрах від районного центру – міста Берегово, а також близько десяти кілометрів від україно-угорського кордону КПП «Лужанка».

Оцените этот материал:
Продолжить чтение
4394 просмотров

Відпочинок в Карпатах зимою

zymovyj_v_idpochynok_v_Karpatakh

Що таке зимовий відпочинок в Карпатах? Зима в Карпатах - це особливий час захоплення, здивування і насолоди. Взимку, гірські схили манять своєю таємничістю і масою можливостей для активного відпочинку в Карпатських горах.

Карпатський регіон славиться невимовною красою природи, колоротним і гостинним місцевим населенням і розмаїттям розваг на будь-який смак.

Новорічно-Різдвяні Свята в Карпатах - один з найкращих способів активно зустріти новорічні та різдвяні свята! Свято Нового Року у кожного асоціюється зі снігом і морозом, але у великих містах не завжди бувають відповідні погодні умови з причини великої загазованості атмосфери. Новий Рік в Карпатах - це завжди мороз, сніг і всі відповідні їм розваги - лижі, сноуборд, санки та інші, не менш захоплюючі види дозвілля, які не можна уявити собі в інших погодних умовах.

Оцените этот материал:
Продолжить чтение
1515 просмотров

Де можна покататися на лижах в Закарпатті

Krasia2

Ось і прийшла справжня зима на Закарпаття. Х тось її так чекав, а хтось – навпаки не хотів. Що таке зима у Закарпатті, у Карпатах? Це вкриті білим снігом гори й полонини , чудові пейзажі й краєвиди. Та насамперед - гірськолижні курорти. Катання на лижах, сноубордах, санях – стає все білш популярнішим для українців, та й взагалі для населення всієї Землі. Закарпатський край пропонує більше десятка гірськолижні курортах з різними ступенями складності. Як від починаючих, так і до професіоналів. Бугельні та крісельні підйомники, можливість покататися на лижах, санках, чи сноуборді. Для бажаючих навчитися завжди знайдеться інструктор, який допоможе і «поставить» Вас на лижі чи сноуборд. Безліч готелів, мотелів, садиб чи сільських будиночків, на любий смак та гаманець, які ви можете орендувати на час, який захочете. На зимовий відпочинок у Закарпаття (Карпати) люди з’їжжаються з усієї України, а т акож з інших країн. Тому не має нічого дивного, що відпочинок у нашо му прекрасному краї стає дедалі популярнішим в усі пори року.

Нижче приведена, коротенька інформація про найпопулярніші гірськолиждні курорти Закарпаття:

Оцените этот материал:
Продолжить чтение
518 просмотров

Цікаве Закарпаття. Що можна розказати про наш край

IMG_4379

Що можна розказати про Закарпаття? Як можна охарактеризувати всі 13 районів нашого мальовничого краю? Кожен район Закарпаття по своєму цікавий та мальовничий.

Ужгород - це насамперед столиця Закарпаття! Відомий найдовшою в Єпропі липовою алеєю, а також цвітінням сакур в квітні - на початку травня, який приваблює туристів з усіх усюд. А це варто побачити, повірте! Ужгород знаходиться поряд зі Словаччиною та Угорщиною, тому зовсім не дивно зустріти тут угорців чи словаків прогулюючись по місту. Ужгородщина - це прикордонний Чоп та Велика Добронь, що відома своєю Добронською паприкою. Ужгородщина - це відразу 3 замки (Ужгородський, Невицький та Середнянський). Ужгородщина - це неймовірні краєвиди, коли їдеш по трасі Київ-Чоп зі сторони Мукачева. Ужгород - це відкриття винного сезону (фестиваль молодого вина).

Оцените этот материал:
Продолжить чтение
537 просмотров
0 Комментариев