СтужицяБаза відпочинку "Стужиця" знаходиться в с. Стужиця Великоберезнянського району Закарпатської області на території Ужанського національного природного парку в екологічно чистій зоні Карпатських лісів у підніжжі гори Кремінець (гора Кремінець є стиком державних кордонів трьох держав: України-Польщі-Словакії). База відпочинку двоповерхова.

На першому поверсі знаходяться:
1. кімната відпочинку (для 2 чоловік);
2. кімната відпочинку (для 4 чоловік);
3. кухонний блок (є холодильник, 2 газові плити, чайник, мікрохвильова піч, кавоварка);
4. зал (місткістю 60 чоловік);
5. санвузол загального користування (туалет, душова кабінка, умивальник).
На другому поверсі:
1. кімната відпочинку (для 2 чоловік з балконом);
2. кімната відпочинку (для 4 чоловік з балконом).

На території бази на вулиці знаходиться 5 великих бесідок, 2 літні душові кабінки, туалети, сцена для проведення концертів (змагань), великий мангал з навісом, гойдалки, волейбольна площадка, площадка для міні-футболу, озеро, гірська річка та багато місця для розбиття наметового містечка (піддони під палатки є в наявності).
Стужиця
Стужиця


Крім цього, Ужанський НПП має власні туристичні маршрути різної складності (близько 17) , різні екологічні стежки (близько 5), визначні місця, а саме: тисячолітні Дуби в селі Стужиця, деревяні церкви – пам’ятки архітектури, місце падіння Княгинянського метеориту (найбільшого в європі), карстові печери, оборонні споруди часів другої світової війни (лінія Арпада), місце стику трьох державних кордонів на горі Кремінець. Це все в разі потреби Ви зможете побачити в супроводі наших працівників. Є можливість здійснювати транспортні перевезення на автомобілі СОБОЛЬ (13 чоловік).
Стужиця

Стужиця


База відпочинку "Стужиця" є прекрасним місцем, як для сімейного відпочинку так і для проведення більш масових заходів (різних фестивалів, корпоративів, днів народженя, дитячих літніх таборів, студентських зустрічей і т.д.).

Орієнтовна ціна проживання з однієї людини становить 60 грн за добу.

Як доїхати:
З міста Ужгород ( з ж/д вокзала)  до бази відпочинку -  80 км.
З смт. Великий Березний (з ж/д вокзала) - 40 км.
З зупинки електропоїзда "Загорб" - 7 км.

За більш детальною інформацією звертайтесь по моб. тел.: 0958085866.
Контактна особа: (Анатолій Приймич- начальник відділу рекреації та екоосвіти).