«Альфа»Готель «Альфа», розташований неподалік центру міста Мукачеве Закарпатської області. Готель Альфа - це оригінальні будови, сучасний інтер'єр та обладнання, просторі кімнати. Готель прекрасно пристосований до вимогам найвибагливіших відвідувачів .

Номери

Номерний фонд готелю Альфа налічує: 17 - двомісних номерів (з них 10 номерів з окремими ліжками, 2 - тримісні номери, 2 - чотиримісні номери, 5 - напівлюксів та 3 номери люкс. Все, незалежно від типу номери обставлені сучасними меблями, якісними ліжками. Кожен номер має свій санвузол, обладнаний душовою кабіною або ванною.

Для тих, хто приїхав в Мукачево для проведення ділових зустрічей, семінарів або конференцій готель Альфа пропонує конференцзал на 70 місць. Просторе приміщення, варіабільність і технічне оснащення допоможуть зробити вам і вашим партнерам спілкування більш приємним, і в атмосфері спріятній для важливих рішень. Якщо ж захочете потім ще поговорити і одночасно розважатися в неформальній та елегантній формі - до ваших послуг є в "Альфі" російський більярд. Сауна є відмінним відпочинком не тільки для тіла. А сауна в "Альфі" може послужити місцем для приємних зустрічей. Безперечно послужить вам і великий басейн, за вашим бажанням є можливість замовити масаж. У перукарні та салоні краси, розташованих на території готелю, досвідчені руки майстрів допоможуть вам підготуватися до урочистостей або зустрічей, вибрати нову зачіску, додати вашій елегантності особливого надіху.

«Альфа»«Альфа»«Альфа»


Адреса:

Україна, Закарпатська о бл,

м. Мукачево, вул. Партизанська, 11Б