1_Zhuva_voda На мальовничому березі  річки Ріка, серед могутніх дерев затишного парку, розташувався готельно-оздоровчий комплекс «Жива Вода». Звідси рукою подати до зачарованого спокоєм озера Синевир, що наче перлина виблискує серед дрімучих смерек та до невгамовного водоспаду Шипіт.

Готельний комплекс «Жива Вода» включає затишний готель з 30 просторими номерами – площею від 30 до 60 м² (облаштованими всіма зручностями, кондиціонером, холодильником, кабельним телебаченням, феном...), де все зроблено для того, щоб Ви почувались як у себе вдома. Комплекс розташований неподалік від центру мальовничого селища  Міжгір'я, тож ваш відпочинок у Карпатах буде максимально комфортним.

Проживання

Готель комплексу «Жива Вода» складається з 30 просторих, затишних номерів – площею від 30 до 60 м², де все зроблено для того, щоб Ви почувались як у себе вдома.  Номери розташовані на чотирьох поверхах будівлі комплексу. Для зручності пересування між поверхами (особливо для людей з обмеженими можливостями) наявний ліфт. Наші номери відзначається індивідуальністю планування та дизайну, з них:

5 двомісних (1+1), 10 стандартних (2+1), 10 стандартних + (2+2), 3 півлюкси, 3 люкси.

Номери:2_2misnuj_z_2_lizhkamu

Двомісний (2 окремих ліжка) (1+1)

Номери цієї категорії облаштовані всіма зручностями, кондиціонером, телевізором з кабельним ТБ, феном; ліжка роздільні.

Вартість – 360 грн

Двомісний (двоспальне ліжко) (2+1*)3_2misnuj_dvospalne_lizhko

Просторі однокімнатні номери зі всіма зручностями, кондиціонером, телевізором з кабельним ТБ, феном; двоспальне ліжко + диван, розрахований на 1 дорослого або 2-х дітей.

Вартість – 480 грн

Двомісний покращений (+ розкладний диван)  (2+2*)4_2misnuj_pokrashenuj

Просторі однокімнатні номери зі всіма зручностями, кондиціонером, телевізором з кабельним ТБ, феном; двоспальне ліжко + диван, розрахований на додаткових двох осіб.

Вартість – 480 грн

“Люкс” двокімнатний (+ розкладний диван) (2+2*)

5_lux_dvokimnatnuyДвокімнатні номери зі всіма зручностями, кондиціонером, телевізором з кабельним ТБ, холодильником, феном. Двохспальне ліжко в одній кімнаті та диван, розрахований на двох осіб.

Вартість – 650 грн

 

“Люкс” двоповерховий (+ розкладний диван) (2+2*)

6_lux_2poverxovuyДвокімнатні дворівневі номери зі всіма зручностями, кондиціонером, телевізором з кабельним ТБ, холодильником, феном. Двохспальне ліжко в одній кімнаті та диван, розрахований на двох осіб.

Вартість – 800 грн

У вартість проживання входить:

- Проживання в номері

- Користування телевізором

- Вартість міні-косметики

- Сніданок на 2 особи

- Користування спорт залом та басейном

* - додаткове місце

Доплата за 1 додаткове місце становить  - 150 грн. зі сніданком

 

Проживання дітей:

- Діти до 5 років - безкоштовне проживання, оплата сніданку за бажанням батьків

- Діти 6-12 років - 75 грн.

 

Харчування

7_restoran_foto До Ваших послуг ресторан комплексу «Жива Вода» на 80 осіб, виконаний в українському стилі, в якому наші кухарі із задоволенням приготують страви домашньої закарпатської та української кухні. Родзинкою ресторану є кухня на мангалі, де наш шеф-кухар з Кавказу на Ваших очах майстерно зготує чимало особливих страв.

Відчути справжній верховинський колорит допоможе жива фольклорна музика. Також до Ваших послуг літня тераса ресторану, з якої можна милуватися краєвидами гір, насолоджуючись чистим гірським повітрям та шумом річки, спостерігати за дітьми на гральному майданчику. Для маленьких відвідувачів ресторану кухарі з особливою турботою приготують дитячі страви за індивідуальним замовленням.

Басейн

Родзинкою «Живої Води» є сучасний закритий басейн з підігрівом, наповнений джерельною водою, який задовільняє потреби не тільки любителів водної стихії, але й професійних плавців.

Довжина басейна – 25 м., ширина – 16,5 м.,  є 3-х і 5-метрова вишка.

На відкритій терасі в перервах між плаванням можна приймати сонячні ванни, милуючись краєвидами карпатських гір.

Вартість – 25 грн/год

8_baseyn

Оздоровлення

На базі ГОК «Жива Вода» надається консультація кваліфікованого лікаря. При потребі є можливість професійної діагностики і обстеження.

Міжгірські мінеральні води «Сойми» і «Келечинська» користуються великою популярністю і найбільш широко використовуються в лікувальних цілях.

Мінеральна вода «Сойми» є унікальною і належить до окремої групи вуглекислих гідрокарбонатно-хлоридних, натрієво-кальцієвих вод «Сойминського» типу в бальнеологічній класифікації мінеральних вод.

Додаткові послуги

Готельно-оздоровчий комплекс «Жива Вода» пропонує Вам додаткові послуги:

- трансфер (із залізничної станції / аеропорту, гірськолижні витяги,  а також за індивідуальним замовленням);

- конференц-сервіс (конференц зал вд 30 до 40 осіб);

- дитячий гральний майданчик;

- автостоянка з охороною;

- сауна та джакузі;

- більярд;

- оренда спортивного інвентарю.

-рафтінг (сплав по річці до 30 км)

Прокат:

- квадроцикли;

- велосипеди.

Контакти:

Закарпатська обл. 90000 смт. Міжгір'я, вул. Набережна, 1.

Коментарі   

0
Михайло
Ми з дружиною відпочивали з 21.04.14 по 03.05.14. Незважаючи на те, що поїзд прибув рано, і в готель ми попали близько 9.00, нас без проблем нагодували сніданком та заселили (хоча час заселення 14.00). Стандартні номери відповідають номерам люкс у інших готелях. Чудові меблі та сантехніка,якісний ремонт. Все чисто. Прибирання раз на три дні з заміною білизни. Поповнення туалетного паперу,шампуню та гелю для тіла,мила, виніс сміття, щоденно. Територія хоч і невелика, але чудово продумана. Є де прогулятися і посидіти. Поруч річка. Найбільше нам сподобалося просто ходити в гори. При цьому в ресторані є можливість замовити пікнік-набір. Краєвиди чудові. Такі походи є можливість здійснювати далеко та з інструктором. Персонал ввічливий. Особлива подяка: адміністраторам Мар'яні та Юлії,які роблять відпочинок в готелі незабутнім та приємним.
04 травня 2014
0
Ір4ік
А нам отель очень понравился. Просто суперски отдохнули компанией. Кухня бомба, даже не во всех киевских ресторанах так вкусно готовят. Катались на квадроциклах - море впечатлений. Ждите нас еще.
03 листопада 2012