ДоміноМотель «Доміно» розташований в центральній частині міста Берегово, на вулиці Мукачівській, поблизу відомого на всю Україну басейну термальних вод.

Берегово - один з туристичних центрів Закарпаття, «Українська Угорщина». Унікальне місто, де переважають угорськомовні жителі, звіряють годинники за Віднем та Будапештом, де своєрідний архітектурний ансамбль, неповторний місцевий колорит і знаменитий «сонячний напій» приваблюють, як і українського, так і зарубіжного туриста.

Берегівський термальний басейн відкритий, купатися в ньому можна і взимку, і влітку. Поруч з основним басейном є невеликий басейн для дітей. Температура води цілий рік - +36 ° С. Вода в басейні кремниста термальна азотно-вуглекисла хлоридно-натрієва високої мінералізації. Воду рекомендується використовувати для лікування таких захворювань:

серцево-судинні захворювання
урологічні
гіпертонія
захворювання опорно-рухового апарату
захворювання нервової системи

У двоповерховій будівлі мотелю Вас зустрінуть затишні та комфортні номерами  (13 номерів). На першому поверсі - кафе «Доміно». Неподалік кілька продуктових магазинів, авто мийка, центр міста. Є мангал, російська лазня.

Проживання:

Доміно4 номери «Стандарт» - 2 односпальні ліжка або 1 двоспальне, телевізор, шафа для одягу, санвузол (туалет, умивальник, душова кабіна).

5 номерів «Класік» - двоспальне ліжко, телевізор, шафа для одягу, кондиціонер, санвузол (туалет, умивальник, душова кабіна).

4 номери «Полу-Люкс» - двоспальне ліжко, телевізор, шафа для одягу, кондиціонер, холодильник, балкон, санвузол (ванна, умивальник, туалет).

Додаткове місце (розкладне ліжко) - 50 грн.

Послуги, що входять у вартість номера:

Прибирання кімнат, зміна рушників - за бажанням, зміна постільної білизни - раз на 3 дні.

«Доміно»Послуги за додаткову оплату:

Транспортні послуги

Російська лазня на дровах - контрастний басейн, підлога з підігрівом (100-120 грн. На годину на 10 осіб) - за попередньою домовленістю.

Паркінг - 10 грн / доба

Користування пральною машиною та праскою - 10грн/доба

При тривалому перебуванні в мотелі «Доміно  гостям надається знижка.

Як доїхати: По трасі Київ - Львів - Чоп (Е-50) до міста Мукачеве, потім їхати по трасі Р-54 до міста Берегове. У місті їхати по головній дорозі, мотель знаходиться праворуч, орієнтуватися на міні-маркет «Доміно»!


Контактна інформація:

Закарпатська область, місто Берегово, вул. Мукачівська, 35

Тел: +38 (066) 964 86 19

Коментарі   

0
Александра
Добрий вечір!Звертаюся до вас з проханням підсказати ,чи можна замовити відпочинок з дитиною в січні місяці з 15.01.2017р по 21.01.2017р з відвідуванням басейну термічних вод
29 листопада 2016