ЕкстрімГотель "Екстрім" розташований в екологічно чистому, мальовничому куточку Карпатських гір в с. Жденієво Воловецького району 25 км. від залізничної станції Воловець та 33 км від міста Свалява. Поруч з готелем знаходяться туристична база відпочинку "Форель" та база відпочинку футбольної команди "Динамо-Київ".

Готель "Екстрім" побудований в 2004 році. Для відпочиваючих здаються 12 номерів зі зручностями і супутниковим ТВ – 4 тримісних та 8 двомісних.

Лісова казкаСеред панорамних карпатських вершин, ялицево-букового лісу та гірської річки Жденіївка, на околиці смт. Жденієво розташований готель «Лісова казка». Готель надає свої послуги любителям гірськолижного спорту, та сім'ям з дітьми.
Готель «Лісова Казка» складається з чотирьох двоповерхових дерев'яних котеджів з номерами різної категорії.

Жди ня ЄвоГотельний комплекс «Жди ня Єво» розташований у селищі міського типу Жденієво, що у Воловецькому районі Закарпатської області.

Готель «Жди ня Єво», створена неначе для романтичних зустрічей тет-а-тет і відокремленого відпочинку. Готель розташований в безпосередній близькості від підйомника. З одного боку його - ліс, з іншого - селище. А далі навколо - безкраї гори.

ЕдельвейсГотельний комплекс «Едельвейс» розташований на півночі Закарпатської області у смт . Воловець.

«Едельвейс» -  чотириповерхова будівля.  У готелі 23 затишних номери різних категорій.

На другому поверсі готелю працює ресторан, на першому розташований великий весільний зал.

Тут можна провести переговори, презентації або конференцію.

Готель «Едельвейс» - відповідає стандартам європейської якості. Тут Ви зможете провести незабутній відпочинок, відпочинок який запам'ятається вам на довго.

готель "Гранд"Готель «Гранд» знаходиться в гірській частині Закарпатської області, в селищі міського типу Воловець.

Серед мальовничих Карпат, у гірській улоговині, біля підніжжя гори Темнатик розкинулось містечко Воловець. А в самому центрі ще здалеку видніється готель "Гранд". Це п'ятиповерхова сучасна, гарна споруда, що вигідно розташована для гостей. Неподалік знаходяться залізничний та автовокзали, автомобільна дорога Мукачево - Міжгір'я. Із вікон та балконів готелю "Гранд" відкриваються чудові краєвиди, гірські пейзажі, які так і просяться під пензель художника. Влітку – це чудові зелені хвилі гір. Взимку – це вид на довколишні гірські схили з лижними трасами і витягами. У готелі на Вас чекають комфортні номери із зручностями, телевізором, відмінний сервіс, ресторан з національною закарпатською кухнею, жарка сауна і пункт прокату спорядження. Взимку вас чекають на підйомниках Подобовця і Пилипця.

Smerekovyj_dvir_1Затишний готельний комплекс «Смерековий двір» розташований на березі гірської річки в живописному екологічно чистому куточку закарпатської Верховини, в селищі Жденієво, Воловецького району, Закарпатської області(найближча з/д станція Воловец в 18 км.).

Трішки про місцевість, де розташований «Смерековий двір»:

навесні - галявини, покриті реліктовими пролісками, первоцвітами;

влітку - буйна зелень, зелений туризм, ліси, насичені грибами та лісовими ягодами;

восени – листя на деревах, які мають жовтий, помаранчевий та багряний кольори покриває;

взимку - гірські вершини, вкриті снігом покривалом та гірські схили, що чекають на лижників.

1_Motel_Natali Мотельний комплекс розташований на 724 км автошляху „ Київ – Чоп” (М-06, Е-50).

Неповторні краєвиди Карпатських гір з блакитною стрічкою таємничої Латориці ніби самі народили цей комплекс.  Історичні відгомони старих скель нашіптують щось про лінію Арпада, про походи мадярів на Верецький перевал, про ще давніші і дивніші  часи і створюють враження приналежності до подій величних і незбагненних.

І лише сучасна дорога, гладка і безконечна у своїх поворотах повертає знов до дійсності, що у своїй вишуканості завжди залишатиметься класичною. А тонке поєднання закарпатських традицій з європейським рівнем комфорту тільки додає привабливості та романтичного шарму.