Nautilus_golovnaГотель «Наутілус» розташований у мальовничій частині України, столиці Закарпатської області – місті Ужгород. Свіже повітря, прекрасна панорама гір, чудової краси ліс - все це постане перед Вашими очами, коли Ви оселитесь тут. «Наутілус» знаходиться на околиці міста над Ужем.

В Наутілусі, окрім затишних номерів, Ви також зможете скористатись послугами кафе-бару, російської лазні, фінської сауни, масажної кімнати

Проживання

Вісімнадцять комфортабельних номерів, що розташовані в двох 3-поверхових корпусах чекають на Вас. Розподіл за класами: 11 стандартних номерів, 2 номери типу "Люкс" і 5 номерів типу "Напівлюкс". Кожен номер обладнаний ванною кімнатою, телевізором з супутниковим телебаченням, зручним двоспальним ліжком. А номери класів "Люкс" і "Напівлюкс" додатково обладнані холодильником і кондиціонером, є вихід на балкон.

Nautilus2Nautilus3

Ціна стандартного номеру - 160 грн на добу
Напівлюкс - 200 грн на добу
Люкс - 250 грн на добу

Кафе-бар

Кафе-бар Наутілуса запропонує широкий асортимент страв та напоїв. Смачні страви української кухні, шашлики, гриль, барбекю, а також великий вибір салатів, фруктів. Також Вам буде запропоновано широкий вибір вин, безалкогольних та алкогольних напоїв. Спеціально для Вас будуть приготовані пікантні освіжаючі коктейлі.

Nautilus4Російська лазня

До Ваших послуг російська лазня на території готелю, де Ви повністю зануритеся в атмосферу старовини, а разом з тим Ваше тіло буде піддаватися лікувальній дії пари і гарячого повітря.

Ціна - 80 грн за годину

Масаж

Масаж надає хороший вплив на діяльність організму в цілому. Він допомагає усунути ороговілі шари шкіри, призводить до посилення секреції порів і покращує еластичність шкіри. У тканинах масаж сприяє розсмоктуванню набряків, поліпшується живлення тканин, лімфообіг, м'язова діяльність, знижується болючість перевантажуються м'язів

Сауна

Nautilus1Це свого роду ванна з повітрям високої температури (60 - 90 градусів Цельсія) і низькою вологістю (10-30%). Невіддільною частиною процедури є подальше охолодження холодною водою під душем, зануренням у воду або плаванням. Повний цикл прогрівання гарячим повітрям і охолодження водою повинен повторитися 2-3 рази. Процедура призводить до загартовування організму і профілактики простудних захворювань, ефективна при мігрені, хронічній екземі, псоріазі та клімактеричних проблемах у жінок.

Ціна - 70 грн за годину


Адреса:

Україна,

м. Ужгород, вул. Томчанія, 6