Новини Закарпаття за сьогодні, за тиждень: все найголовніше

Вчера семья собиралась за праздничным столом, а сегодня в холодильнике остатки вареных овощей, нарезанные мясные закуски...

Как сообщает портал Last Gamer, в ближайшее время Верховная Рада собирается легализовать игорный бизнес в Украине.

Володимир Зеленський проводить селекторну нараду з главами ОДА. Під час нараду основним питанням залишається боротьба з епідемією,...

Талановита українська актриса театру та кіно Римма Зюбіна приїхала з міні-гастролями до свого рідного Закарпаття.

Споживачі, які користуються послугами банківських організацій, нерідко задаються питанням, чи можуть мікропозики вплинути на кредитну історію?

У нашій країні останнім часом набирає обертів кредитування малого бізнесу і 90% ІП починають свою діяльність саме цим способом. Отримання такого кредиту для малого бізнесу - це одна з головних умов його існування.

У кожного в житті настає такий період, коли улюблений і зручний диван починає бути не комфортним, від звичного вигляду з вікна вже нудить, а поїздки на дачу в найближче передмістя не викликають нічого, крім роздратування. Хочеться нового, незвіданого, абсолютно відмінного від повсякденного життя. В цьому випадку подорож - оптимальний варіант.

На вулиці міста Хуст учора ввечері наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Daewoo Lаnоs», яким керував місцевий житель. Підставою для зупинки стало те, що на машині був відсутній передній номерний знак і бампер. Водій перебував у стані алкогольного спяніння, драгер виявив у нього 2,8 проміле алкоголю.

На розгляд депутатів Закарпатської облради вноситься проект рішення «Про встановлення партнерства між Закарпатською областю України та Югоморавським краєм Чеської Республіки».

24 вересня у с.Тур’я Поляна Перечинського району відбудеться V-ий відкритий фестиваль мистецтв “Перечинщина скликає таланти”. Свято розгорнеться на території місцевого стадіону.

Голова ОДА просить Гройсмана сприяння у забезпеченні області принаймні сотнею вагонів на день.

Сьогодні близько першої години ночі на вул.І.Зріні в м.Мукачеві патрульні поліцейські зупинили підозрілого юнака. Ним виявився 19-річний житель міста. Під  час огляду правоохоронці виявили у молодого чоловіка згорток  з  фольги, у якому була речовина, схожа наметамфетамін.

26 серпня в поліціюм.Іршавинадійшло повідомлення про те, що в селіІльницясталася ДТП, внаслідок якої загинула людина. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

24 серпня, до Дня Незалежності України в с. Біла Церква Рахівського району урочисто відкрили нову гілку газопроводу, яка постачатиме довколишнім селам газ власного видобутку. Новий газопровід протягнули від селища Солотвино сусіднього Тячівського району, фінансування й виконання необхідних робіт (усього понад 5,6 мільйонів гривень) узяло на себе ПАТ «Укргазвидобування».

Упродовж доби оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіціїспільно з слідчими поліції області за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області провели 21 санкціонований обшук у підпільних гральних закладах. Вилучено 125 тисяч гривеньякі були здобуті незаконним шляхом від надання послуг у сфері грального бізнесу.

У рамках проведення всеукраїнської операції «Мігрант» поліцейські відділу з нагляду за безпекою дорожнього руху Мукачева зупинили автомобіль марки «Volkswagen Passat»з іноземною реєстрацією. В автомобілі перебувало шестеро іноземців.

З 9 по 12 серпня на Закарпатті перебуватиме з візитом делегація Краю Височіна Чеської Республіки, яку очолив Зденек Кадлец – голова крайового уряду Краю Височина, голова благодійного фонду «ViZa», член Постійної конференції.