«Олд КОНТИНЕНТ»Готель «Олд КОНТИНЕНТ», входить до сотні кращих готелів України, розташований в історичному центрі Ужгорода. Комфортне розташування готелю в Ужгороді зручне для гостей міста, які прибули з метою бізнесу, конференцій чи відпочинку.

Високі стандарти сервісу, гостинність та затишна атмосфера є головними особливостями готелю в Ужгороді.

У готелі є 30 номерів різних категорій з індивідуально розробленим інтер'єром, який гармонійно поєднує елегантність, затишок і комфорт для повноцінного відпочинку в Ужгороді. Приємні враження доповнюють мальовничі краєвиди на річку Уж та старе місто, що відкриваються з вікон більшості номерів.

 

До Ваших послуг в готелі «Олд КОНТИНЕНТ»: безкоштовний Wi-Fi на території готелю та ресторану, індивідуальна телефонна лінія у кожному номері, міні-бар, цілодобова служба Room Service, персональний сейф , супутникове телебачення, автономна система клімат-контролю, паркінг із цілодобовою охороною, хімчистка.

Запрошуємо Вас відвідати ресторан «Олд КОНТИНЕНТ», який увійшов усотню найкращих ресторанів України завдяки тому, що поєднав у собі високі стандарти сервісу, привітне обслуговування і найкращі традиції європейської кухні.

Різноманітна і водночас незмінно затишна, невимушена атмосфера чотирьох залів ресторану дозволяє запропонувати гостям провести тут як ділові зустрічі, так і романтичні вечері або ж урочисті заходи. Гармонія і елегантність інтер'єру вдало доповнені сучасними гастрономічними ідеями, де акцент завжди належить якості інгредієнтів.

Лоббі бар готелю - затишне місце для ділових зустрічей і приємної розмови за аперитивом або чашкою ароматної кави.

Аеропорт і вокзали розташовані на відстані 3-5 км від нашого готелю в Ужгороді.

На території готелю для шанувальників високої моди знаходиться мультибрендовий бутік Fashion House Old CONTINENT. Тут представлені такі всесвітньо відомі бренди, як Just Cavalli, Liu Jo, Lacoste, Lagerfeld, Roy Robson, Camel active, John Richmond, Baldinini, Ballin, Fabi та інші.

Якою б не була мета вашого візиту - робота чи відпочинок - кваліфікований і гостинний персонал подбає про те, щоб Ваше перебування в готелі «Олд КОНТИНЕНТ» було комфортним і незабутнім, а спогади про Ужгород - виключно приємними.

Проживання:

Готель «Олд КОНТИНЕНТ» пропонує на вибір гостям 30 номерів з індивідуально розробленим інтер’єром, який поєднує в собі елегантність, затишок і комфортну атмосферу для повноцінного відпочинку. Різновид категорій дозволить вибрати саме той номер, який найбільше відповідає меті Вашого візиту – від комфортного Стандартного номеру до Президентських апартаментів.

Дві частини готелю: Класік та Модерн – гармонійно доповнюють одна одну, пропонуючи гостям 17 номерів декорованих в класичному стилі, та 13 номерів оформлених в стилі Art Deco, які відповідають сучасним тенденціям інтер’єру, поєднуючи в собі естетику та функціональність. Приємні враження доповнюють мальовничі краєвиди, які відкриваються з багатьох номерів на річку Уж і старе місто.

Номери Класік:

Номери цієї частини готелю просторі і вирізняються благородністю інтер’єрів, комфортом і затишком. Вони створені для тих, хто віддає перевагу вічній класиці та незмінним цінностям. Зручні номери відповідають настрою, що дарує старовинна архітектура Ужгорода. Готель Олд КОНТИНЕНТ пропонує відчути тут справжні переваги відпочинку в оточенні краси й гармонії.

«Олд КОНТИНЕНТ»Стандарт одномісний

Затишний одномісний стандарт площею 23 кв. м призначений для подорожуючих, які віддають перевагу максимальному комфорту, зосередженому на невеликому, добре організованому просторі.

Раціональне рішення інтер’єру створює потрібну атмосферу для повноцінного відпочинку.

До Ваших послуг надається – ліжко розміром 160х200 см, письмовий стіл з доступом до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру, система клімат-контролю.

Зручна ванна кімната з косметичними засобами фірми Pascal Morabito доповнює комфортабельність номера.

«Олд КОНТИНЕНТ»Стандарт Двомісний

Двомісний стандарт площею 28 кв. м ідеально підходить для пар та ділових людей, які цінують практичність та затишок. Поєднання функціональності та комфорту – одна із головних переваг цієї категорії.

У розпорядженні гостей – ліжко розміром 180х200 см, письмовий стіл, доступ до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру, система клімат-контролю.

Зручна ванна кімната з косметичними засобами фірми Pascal Morabito доповнює комфортабельність номера.

Мансардні номери цієї категорії на четвертому поверсі передбачають ще більше комфорту та конфіденційності.

При необхідності можливе розміщення додаткового ліжка.

«Олд КОНТИНЕНТ»Двомісний Суперіор

Просторі Двомісні Суперіори - зручний варіант для сімей, які подорожують з дітьми. Функціонально організований простір кімнати – чудове поєднання затишку та комфорту.

Вікна Двомісного Суперіора площею 38 кв. м виходять на внутрішнє подвір’я готелю, що визначає тиху та спокійну атмосферу номеру.

До Ваших послуг надається – ліжко розміром 180х200 см, письмовий стіл, доступ до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Зручна ванна кімната з косметичними засобами фірми Pascal Morabito доповнює комфортабельність номера.

Можливе розміщення додаткового ліжка за попереднім замовленням.

Твін

«Олд КОНТИНЕНТ»Комфортний Твін площею 28 кв. м обладнаний двома окремими ліжками розміром 90х200 см та містить все необхідне для повноцінного відпочинку. Чудово підходить гостям, які хочуть зупинитися в Ужгороді як на короткий період, так і на більш тривалий час. Вікна Твіна виходять на внутрішнє подвір’я готелю, що визначає тиху та спокійну атмосферу номеру.

До Ваших послуг надається – доступ до безкоштовного Wі-Fі , персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Зручна ванна кімната з косметичними засобами фірми Pascal Morabito доповнює комфортабельність номера.

«Олд КОНТИНЕНТ»Королівський Делюкс

Світлий і просторий однокімнатний номер Делюкс площею 36 кв. м з перших хвилин перебування в ньому дарує відчуття неповторної атмосфери.

Внутрішнє оздоблення номера характеризується оптимальним використанням простору, гармонією деталей дизайну і кольоровою гамою.

Відокремлена зона для відпочинку з диваном, кріслами і кавовим столиком; ліжко з балдахіном, розміром 180х200 см; просторий балкон із кованою огорожею та мальовничим краєвидом на центральну площу міста — все це дасть можливість отримати позитивні враження і відпочити по-королівськи в затишній атмосфері комфортного номеру.

До Ваших послуг: доступ до безкоштовного Wi-Fi, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, у якому вміщується портативний комп’ютер стандартного розміру.

Зручна ванна кімната з косметичними засобами фірми Pascal Morabito доповнює комфортабельність номера.

Можливе розміщення додаткового ліжка за попереднім замовленням.

«Олд КОНТИНЕНТ»Медовий місяць

Для гостей, яким близький дух романтизму, пропонуємо провести незабутній відпочинок в романтичній атмосфері унікального номеру «Медовий місяць Делюкс».

Всі елементи інтер’єру просторого номеру Делюкс перебувають в цілковитій гармонії та створюють особливий настрій для повноцінного відпочинку подалі від буденної метушні.

Делюкс обладнаний оригінальним ліжком незвичної круглої форми(220 см в діаметрі). Особливістю номера «Медовий місяць Делюкс» є гідромасажна ванна, розташована безпосередньо біля ліжка.

Ванна кімната обладнана душовою кабіною з ефектом тропічного дощу, біде, косметичними засобами фірми Pascal Morabito, доповнює комфортабельність номера.

Пляшка шампанського та фрукти при поселенні.

«Олд КОНТИНЕНТ»Люкс

вокімнатний Люкс площею 39 кв. м чудовий вибір для гостей подорожуючих з метою ділового туризму чи відпочинку, які потребують більшого простору.

М’які тони внутрішнього оформлення вітальні, обладнаної диванною зоною та письмовим столом з доступом до безкоштовного Wі-Fі, створюють теплу атмосферу для приємного відпочинку.

В розпорядженні гостей – спальна кімната з ліжком розміром 180х200 см, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру, система клімат-контролю.

Зручна ванна кімната, обладнана біде, косметичними засобами фірми Pascal Morabito, доповнює комфортабельність номера.

Люкс з сауною та джакузі

Двокімнатний номер категорії Люкс площею 55 кв. м створений для максимально комфортного відпочинку, який забезпечують не тільки традиційні елементи готельних стандартів, але і особиста фінська сауна та гідромасажна ванна, надані в розпорядження гостей цього номера.

Інтер’єр Люкса, витриманий в класичних традиціях, поєднує в собі простору вітальню з барною стійкою, диваном, кріслами та кавовим столиком та затишну спальну кімнату з ліжком розміром 180х200 см.

До Ваших послуг надається – доступ до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Пляшка шампанського та фрукти при поселенні.

«Олд КОНТИНЕНТ»Президентський апартамент

Просторі Президентські апартаменти площею 94 кв. м з мальовничим видом на центральну частину старого міста поєднують в собі робочий кабінет, вітальню з барною стійкою, дві елегантні спальні з ліжками розміром 180х200 см.

Благородний інтер’єр в класичних традиціях, затишна атмосфера та відчуття комфорту в Президентських апартаментах відповідають потребам сучасних подорожуючих.

До Ваших послуг надається – доступ до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Дві ванні кімнати, обладнані ванною з гідромасажем , ванною, біде, окремою кімнатою з фінською сауною та душовою кабіною, доповнюють комфортабельність номеру.

Пляшка шампанського та фрукти при поселенні.

Номери Модерн

Стандарт одномісний

Одномісний стандарт площею 13 кв. м із зручним ліжком розміром 160х200 см гармонійно поєднує кращі переваги напрямку арт-деко : функціональність, практичність кожного елементу інтер’єру та сучасну естетику. Компактний номер «на одного» - призначений для людини, яка цінує затишок особистого простору.

Вікна кімнати виходять на внутрішнє подвір’я готелю, що забезпечує гостям можливість повноцінного та спокійного відпочинку.

До Ваших послуг – доступ до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Затишна ванна кімната з системою підігріву підлоги доповнює комфортабельність номеру.

Двомісний суперіор

Комфортабельні та затишні Двомісні Суперіори площею 28 кв. м ідеальний вибір для подорожуючих пар, які віддають перевагу функціональності та сучасному оформленню інтер’єра.

Вікна Суперіорів виходять на внутрішнє подвір’я готелю, що забезпечує тиху та спокійну атмосферу номеру.

Номер обладнаний ліжком розміром 200х200 см, письмовим столом з доступом до безкоштовного Wі-Fі, персональною телефонною лінією з міжнародним зв’язком, індивідуальним сейфом, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

Ванна кімната, обладнана телефоном, біде та системою підігріву підлоги, доповнює комфортабельність номеру.

Можливе розміщення в Двомісних Суперіорах для некурців.

«Олд КОНТИНЕНТ»Панорама Делюкс

Один із кращих номерів з чудовим краєвидом на панораму міста, найдовшу в Європі липову алею та пішохідну зону старої частини міста Ужгорода створює особливий настрій для відпочинку.

Захоплююча панорама з вікна доповнює затишок , створений всередині номера, і робить перебування тут незабутнім.

Панорамний Делюкс ідеально підходить для пар та ділових людей, для яких важливий не тільки комфорт, але і краса кожного моменту, проведеного в готельному номері. Просторий, з сучасним інтер’єром Делюкс площею 29 кв. м в поєднанні з декором із темного дерева створює прекрасну атмосферу для комфортного проживання.

До Ваших послуг надається – ліжко розміром 200х200 см, просторий письмовий стіл з доступом до безкоштовного Wі-Fі, персональна телефонна лінія з міжнародним зв’язком, індивідуальний сейф , в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру.

«Олд КОНТИНЕНТ»Сьоме небо Делюкс

Делюкс площею 30 кв.м розташований на верхньому поверсі готелю. З панорамою, яка відкривається на міську Ратушу, набережну ріки Уж, стародавній замок та європейську архітектуру, а також з прекрасним технічним оснащенням є одним із найкращих номерів як для короткочасного, так і для більш тривалого проживання.

Номер обладнаний ліжком розміром 200х200 см, письмовим столом з доступом до безкоштовного Wі-Fі, системою індивідуального кондиціонування, персональною телефонною лінією з міжнародним зв’язком, індивідуальним сейфом, в який поміщається портативний комп’ютер стандартного розміру. До спокійного відпочинку від повсякденної метушні налаштовує затишне крісло біля вікна з прекрасним панорамним краєвидом.

Доповнює комфортабельність номера простора ванна кімната, яка обладнана ванною з гідромасажем, системою підігріву підлоги, окремою туалетною кімнатою з біде.

Пляшка шампанського та фрукти при поселенні.

Ресторан та бари

«Олд КОНТИНЕНТ»Ресторан «Олд КОНТИНЕНТ» пропонує на вибір гостей чотири зали: VIP хол Лондонський, зал "Онікс" , а також Версальський та Європейський зали. Всі вони незмінно елегантні й затишні, але в той же час у кожного є неповторна індивідуальність і свій характер.

У внутрішньому дворику ресторану розташована літня тераса «Три Грації» з екзотичними рослинами, каскадним водоспадом та фонтаном.

Ресторан «Олд КОНТИНЕНТ» пропонує кращі страви європейської кухні, де віддають перевагу якісним інгредієнтам та майстерному виконанню. Винна карта ресторану є органічним доповненням до основного меню.

«Олд КОНТИНЕНТ» є не тільки одним із кращих ресторанів Ужгорода, він також є одним із 100 найкращих ресторанів України. Це визнання заклад одержав, об’єднавши високі стандарти сервісу, гостинне обслуговування і кращі традиції європейської кухні.

Лоббі-бар

«Олд КОНТИНЕНТ»Лоббі бар готелю «Олд КОНТИНЕНТ» — затишне місце для ділових зустрічей і приємної бесіди за аперитивом чи чашкою ароматної кави. Тут панує особлива атмосфера, яка сприяє невимушеному спілкуванню. Лоббі бар – це найбільш популярне місце для зустрічей: як ділових, так і приватних. Тут можна спробувати вина кращих марок і міцні спиртні напої з усього світу, замовити апетитні закуски. В коктейльну карту входять легендарні класичні й оригінальні сучасні коктейлі. В Лоббі барі можна чудово провести час, дегустуючи найкращі сорти віскі й насолоджуючись справжньою кубинською сигарою.

Час роботи: щодня з 9:00 до 24:00.

Конференції та банкети

«Олд КОНТИНЕНТ»Готель «Олд КОНТИНЕНТ» володіє технічними можливостями, функціональними конференц-залами і професійними ресурсами для проведення презентацій, ділових зустрічей, конференцій, семінарів, круглих столів.

Банкетна служба пропонує повний спектр послуг з організації та проведення заходів, включаючи підготовку розважальної програми, послуги флориста та складання індивідуального меню. Творчий підхід кваліфікованого персоналу забезпечить приємні спогади від організованих нами заходів.

Шопінг

оринути в світ моди Ви зможете в FashionHouseOldCONTINENT, який розташований на території готелю.

FashionHouse«OldCONTINENT» займає значну торгову площу (більш як 300 кв.м) на якій представлені - стильний одяг, модне взуття, аксесуари та сумки відомих брендів світової індустрії моди: JustCavalli, Liu-Jo, Lacoste, Lagerfeld, RoyRobson, Camelactive, Gas, JohnRichmond, Baldinini, Ballin, Fabi, Giudi, FerreMilano, Pasotti.

Лідери високої моди кожного сезону створюють нові колекції стильного та вишуканого одягу, які відразу після презентації на подіумі з’являються і в бутику готелю «Олд КОНТИНЕНТ» - завдяки тому, що ми співпрацюємо виключно з офіційними виробниками представлених торгових брендів.

В Fashion House можна вибрати одяг та взуття всіх напрямків: від ділового і повсякденного до класичного та екстравагантного.

Чудова якість запропонованих товарів, їх відповідність останнім модним тенденціям, високий рівень сервісу - головна відмінність Fashion House «Old CONTINENT», в якому Ви зможете отримати задоволення від шопінгу.

Для гостей, які проживають в готелі «Олд КОНТИНЕНТ», діє 10% знижка в Fashion House.


Адреса:

Україна, Закарпатська область,

м.Ужгород, площа Шандора Петефі, 4.