Готель «Інтурист»Готельний комплекс «Інтурист» розташований в центральній частині міста Мукачево, Закарпатської області. В оточенні вікових дерев затишного парку, поблизу річки Латориці, готель «Інтурист» – це справжня гавань затишку,  поєднання комфорту з вишуканий стилем та європейським рівнем обслуговування.

Колишній довгобуд радянських часів, готель за неповні три роки перетворився на сучасний,  вишуканий готельно-ресторанний комплекс з широким спектром основних та додаткових послуг.

В п’ятиповерховому корпусі розміщені  одномісні, двохмісні, трьохмісні стандартні номери, а також номери сімейного типу, класу напівлюкс та люкс. Одночасно готель розміщує до 120- 140 гостей.

Головний спектр нашої діяльності – це надання готельних послуг. Наш персонал завжди радо та привітно зустріне вас та запропонує:

-    комфортабельне проживання в зручних та затишних номерах;

-     вишукану кухню нашого ресторану;

-    організацію святкування  весілля, урочистих дат, ювілеїв або просто затишного вечора для друзів;

-    різноманітну карту вин, запашну каву по-закарпатськи, асортимент напоїв запропонують у нашому барі;

Номери:

Одномісний стандартний - передбачене робоче місце,  багатоканальне ТБ , всі зручності

Двомісний стандартний - можливе розташування третього спального місця, кімната відпочинку, багатоканальне ТБ, робочий стіл, ванна, душова кабіна

Напівлюкс - вишуканий інтер’єр та екстер’єр, кімната для відпочинку, ТБ, всі зручності

Люкс - двох рівневі апартаменти, холодильник, ТБ, дві ванні кімнати

Готель «Інтурист»Готель «Інтурист»

Дозвілля:

Ресторан готельного комплексу „Інтурист” – це найкраще місце для романтичних зустрічей або ділових вечерь.

Смачні страви закарпатської кухні, різноманітна карта вин під чудову музику в живому виконанні, елегантний інтер’єр залу створять атмосферу затишку та зроблять Ваш  настрій святковим, а вечір – незабутнім.

Готель «Інтурист»Inturyst5

Також  працює малий зал ресторану в барі якого Вам буде запропоновано  різноманітні алкогольні та безалкогольні напої, каву, чай.


Адреса:

 

Україна, Закарпатська обл,

м. Мукачево, вул. Духновича, 93.