Срібний водограйГотельно-житловий комплекс «Срібний водограй» знаходиться в мальовничому, затишному куточку «Срібної Землі» - так інакше іменують гостинне Закарпаття, на березі гірської ріки «Пиня» з великою територією для відпочинку.

Комфорт, сервіс і атмосфера родинного затишку для гостей - неодмінна умова нашої роботи. До послуг відпочиваючих-34 однокімнатних і 17 двокімнатних номерів різного рівня комфорту. У кожному номері- холодильник, супутникове телебачення, кондиціонер, ванна (у номерах категорії Люкс + з гідромасажем) або душова кабіна, фен, електрочайник.

Також пропонуємо Вашій увазі три нових дерев'яних котеджі на березі річки, в яких розміщено по три номери категорії класик + і напівлюкс.

Срібний водограйДо послуг відвідувачів комфортабельний ресторан з VIP-залом, оформлений у вишуканому стилі. Меню нашого ресторану включає в себе широкий перелік страв, що задовольняє смакам найвимогливіших гурманів. У ресторані працює Wi-Fi.

Хочемо звернути Вашу увагу на можливість проведення в нашому готелі конференцій та семінарів. Зал ресторану місткістю до 100 чоловік, необхідне обладнання (фліпчарт, Wi-Fi зона, проектор, настінний екран), індивідуальний підхід до розробки комплексного меню та кава-брейків, зроблять організацію та проведення планованого підприємства максимально легкими і зручними. На великій території комплексу можна організувати спортивні ігри та інший дозвілля на свіжому повітрі.

Бювет з лікувальною мінеральною водою «Поляна Квасова», простора територія з затишними альтанками, квітниками і зеленими газонами, дитячий майданчик, барбекю на березі річки, лікувальні та релаксаційні процедури, басейн і сауна, великий вибір екскурсій і додаткових розважальних заходів - всі це створює сприятливі умови для лікування, зеленого туризму та чудового відпочинку.

ЖК «Срібний Водограй» знаходиться на території відомого курорту «Сонячне Закарпаття» в с.Поляна, Свалявського району, Закарпатської області. Дістатися можна поїздом до станції Свалява, потім маршрутним автобусом до станції «сан.Сонячне Закарпаття». Для гостей, що приїжджають на власному транспорті, діє парковка на території готелю.

Номери:

«Класик» Однокімнатний двомісний номер на 2-му поверсі.
Кімната - 12 кв.м. Ванна кімната - 4 кв.м., душ-кабіна. Велике двоспальне ліжко, міні-холодильник, електрочайник, ТБ, кондиціонер, набір посуду, фен, сушка.

«Напівлюкс» Однокімнатний двохмісний номер.
Кімната площею 22 м2, ванна кімната - 6 м2 , коридор – 4 м2 та балкон 5.5 м2. Ванна, двохспальне ліжко або два окремі ліжка, міні-холодильник, електрочайник, телевізор, набір посуду, кондиціонер, фен.

«Люкс+» Двохкімнатний двохмісний (чотирьохмісний) номер.
Вітальня площею 15.3 м2, спальня - 14 м2 та два балкони. Ванна кімната 4.4 м2, ванна-джакузі. Двохспальне ліжко, у вітальні розкладний диван, міні-холодильник, електрочайник, телевізор (у кожній кімнаті), набір посуду, кондиціонер (у кожній кімнаті), фен.

«Люкс» Двокімнатний двомісний (чотиримісний) номер на 3-му поверсі.
Вітальня - 18 кв.м., спальня - 14,5 кв.м., 2 балкона. Ванна кімната - 4 кв.м., ванна з гідромасажем. Велике двоспальне ліжко, розкладний диван, міні-холодильник, електрочайник, TV (у кожній кімнаті), чайний набір, кондиціонер (в кожній кімнаті), фен, сушка.

«Студіо+» Однокімнатний двомісний номер на 2-му поверсі.
Кімната 30 кв.м., еркер. Ванна кімната - 4,8 кв.м., двомісна ванна з гідромасажем. Велике двоспальне ліжко, міні-холодильник, електрочайник, ТБ, кондиціонер, набір посуду, фен, сушка.

Срібний водограйСрібний водограй

Котеджі:

Срібний водограй«Класик+» Однокімнатний двомісний номер на 1-му поверсі.
Кімната площею 16 м2 містить велике двоспальне ліжко, міні-холодильник, електрочайник, ТБ, кондиціонер, набір посуду, праску та дошку для прасування. У ванній кімнаті (3,5 м2) до послуг гостей зручна душ-кабіна, санвузол, вмивальник, фен, сушарка. У розпорядженні гостей – літня тераса.

«Напівлюкс» Однокімнатний двомісний номер на 2-му поверсі.
Кімната площею 30 м2 містить велике двоспальне ліжко, міні-холодильник, електрочайник, ТБ, кондиціонер, набір посуду, праску та дошку для прасування. У ванній кімнаті (3,5 м2) до послуг гостей зручна душ-кабіна, санвузол, вмивальник, фен, сушарка. Крім цього номер оснащений просторим балконом.

Конференц-сервіс:

е важливо, що ви організовуєте, чи то тренінг або курси з підвищення кваліфікації чи цілу міжнародну конференцію - одним з вирішальних чинників успішності проведення заходу є місце проведення. Затишна атмосфера, уважний і в водночас непомітний персонал в поєднанні з спеціально обладнаними для цього приміщенням сприятимуть «легкому» (з точки зору організаторів) проведенню заходу та стануть справжнім поєднанням « приємного з корисним» для учасників.

Ресторан місткістю 100 осіб досита накормить та задовольнить будь-якого гурмана, а VIP-зала на час проведення подібних заходів, трансформується у конференц-залу. Кондиціоноване приміщення з вишуканим інтер’єром, обладнане проектором, аудіо системою, фліпчартами та магнітне - маркерними дошками дає можливість зручно та наочно представити інформацію 40 особам.

  • Триразове харчування у нашому ресторані - 130 грн. на особу за добу.
  • Оренда конференц-зали з усім обладнанням -100 грн. за годину.

Покращити сприйняття навчання, подолати «психологічний бар’єр» та згуртувати колектив допоможе добре сплановане та різноманітне дозвілля. До послуг гостей - сауна, басейн, великий вибір екскурсій, гірськолижна траса.

До вартості номеру входить:

  • проживання
  • сніданок
  • автостоянка
  • користування
  • бюветом з мінеральною водою
  • трансфер з з/д вокзалу м. Свалява

Номерний фонд комплексу та гнучке ціноутворення взмозі задовольнити як вимогливих гостей так і раціональних організаторів.

 


Адреса:

 

Україна,

Закарпатська область, Свалявський район,

с. Поляна, вул. Курортна, 27.

Коментарі   

0
андрей
В этот раз остановился в отеле, так как был в Закарпатье с коллегой в командировке. Хотя командировочные и не прихотливые, но тем не менее хочу отметить безупречную работу горничных, удобное время завтраков (что очень важно) и бесперебойный сигнал Wi-Fi. Спасибо!
25 червня 2014
0
юра
Хочу поделиться впечатлениями об отдыхе в уже родном мне отеле «Срибный Водограй».Отель как всегда не разочаровал — номера чистые, территория очень
большая и ухоженная, меню в ресторане — существенно изменилось, появилось много новых блюд. На территории отеля открылся новый ресторан с венгерской
кухней. Также рядом идет стройка — обещают к сезону запустить открытый бассейн с летним баром. Уже жду следующий отпуск...
19 червня 2014
0
наталія
В Закарпатье ехали впервые. Признаемся — переживали. Но в последний день отдыха пожалели о том, что купили возвратные билеты домой. Природа чудная,
воздух и вода — кристально чистые, свой бювет с минеральной водой, номера — большие и красивые — уборка каждый день, отель — может спокойно претендовать на четыре звезды. Сотрудники отеля — просто умнички, мгновенно реагируют на любую просьбу. Обязательно приедем еще! Так держать! Молодцы!
13 червня 2014
0
олег
Спасибо, порадовали очередной раз. Отдыхали на майские, отдых удался на славу. Отдельное спасибо за «Колыбу» и за «Завиванци от Довбушевой Анци».
Рекомендую всем!!!
08 червня 2014
0
Николай
Спасибо коллективу «Срибный Водограй» за гостеприимство и уют, за тепло
Ваших сердец. Здесь всё необыкновенно: чистый воздух, минеральная вода,
вокруг природа, пейзажи, атмосфера покоя и тишины. В отеле очень большая
красивая территория, все очень чистенько и сделано с душой. Мы бронировали
номер «Полулюкс» (№221) с комплексным диетическим питанием. Остались очень довольны. Большой номер с балконом и всеми удобствами, диетпитание вкусно
приготовлено, приветливые официанты. Мы почувствовали себя как дома. Ходили и в «Колыбу», которую отель открыл недавно- КЛАСС: разнообразное меню,
очень интересная подача салатов в ложках и первых блюд в котелках, интерьер, живая музыка -все просто на высшем уровне. Мы отдохнули душой и телом.
Большое Вам спасибо! Ждите в гости.

С уважением, Надежда и Николай.
04 червня 2014
0
сергей
Мы приехали подлечить свое здоровье и отдохнуть с Запорожской области. И с
выбором места отдыха и лечения не ошиблись. Нам очень понравилось. Начиная с самого отеля. Очень хорошая территория, номер,обслуживание и питание. Огромная благодарность коллективу за прием,отзывчивость и обслуживание. Встретили нас очень доброжелательно. Спасибо девочкам с рецепшина, не каких проблем за весь период не возникало. Прекрасный массаж, водные процедуры. Очень прекрасный колектив.Так
держать. В следующий приезд в Закарпатье обязательно остановимся у Вас.

С благодарностью, Людмила и Сергей
30 травня 2014
0
саша
Велике спасибі за відпочинок! Працівникам зичимо здоров'я, натхнення, ентузіазму, виконання всіх мрій!
Адміністрації велике спасибі за маленьку Європу у Великій Україні ! Так тримати!
5 зірок Ви завоювали і тримайтеся! Спасибі, до зустрічі!

Київ,сім'я Шиліних.
28 травня 2014
0
Ольга
Щиро дякуємо всій команді комплексу за відпочинок!!!
Комфорт, цивілізація і разом з тим прекрасні пейзажі, перебування на природі-
чудове поєднання і перевага “Срібного Водограю”.
Персонал та адміністрація допомагали у вирішенні будь-якого питання (а ми відпочивали
з 2-річною донечкою) і ми, батьки, дійсно відпочили!
Вдячність Лесі Юріївні - вона вболіває за кожного відпочиваючого, робить перебування
комфортним та цікавим!
Чекаємо на завершення будівництва басейну та тенісних кортів!
З повагою, Ігор,Ольга,Настуня
м.Київ
26 травня 2014
0
Танька
Ага, хороший отель... заказывали номена через их сайт
28 травня 2013