ОберігМіні-готель «Оберіг» розташований в мальовничому куточку Закарпатського краю, селі Пилипець, що на Міжгірщині. Село розташоване на автотрасі Ужгород – Міжгір’ї, і знаходиться між районними центрами Воловець та Міжгір’ї.

Відвідайте мальовничий куточок Закарпатській області - селище Пилипець Міжгірського району. Невелика затишна готель "Оберіг" пропонує Вам приємний відпочинок у самому серці Закарпаття, на території природно-заповідного фонду України.

У селищі Пилипець знаходиться відомий багатьом туристам водоспад Шипіт, за 5 км у с.Келечин - джерело природно-газованої мінеральної води. Воду використовують для лікування і профілактики захворювань органів травлення, серцево-судинної системи, гінекологічних захворювань ...

До готелю "Оберіг" зручний під'їзд, є стоянка для авто. Взимку до нас їдуть прихильники активного відпочинку - тут облаштовано багато гірськолижних трас різного рівня складності, є сноутюбінг, прокат снігоходів. За 300м від готелю працює підйомник 750м. Саме тут, на Закарпатті, Ви зможете відсвяткувати Новий рік та Різдво у відповідності з українськими народними традиціями, на Вас чекає цікава розважальна програма з колядою та піснями, дискотекою.

Готель "Оберіг" - це комфортабельний двоповерховий котедж на 8 номерів, три з яких мають окремий вхід. Всі номери теплі і затишні, саме тут, в тиші і спокої Ви зможете відпочити після катання на гірських лижах або прогулянок лісовими стежками.

ОберігОберіг

У кожному номері готелю "Оберіг" є санвузол з душем, супутникове телебачення, холодильник, постійно є гаряча вода. Створені всі умови для чудового і приємного відпочинку. У номерах знаходяться двоспальні або односпальні ліжка. Речі можна розмістити в тумбочках чи шафах. У кожному номері є стіл і диван. Номери в готелі прибираються щодня. У вартість проживання входить набір косметики для душу, також надається постільна білизна. У готелі "Оберіг" доступна послуга прання і прасування одягу. Тут кожен знайде відмінний відпочинок, комфорт і гарний настрій.

Ресторан міні-готелю «Оберіг», оформлений у колоритному народному стилі пропонує різноманітні страви закарпатської кухні. Саме тут Ви зможете скуштувати справжній банош, грибну юшку, бограч, гомбовці та ще багато різних страв закарпатської або традиційної європейської кухні, продегустувати закарпатські вина. Багато страв ми готуємо з білих грибів, якими так славляться карпатські ліси, також з овечої бринзи, яку по праву вважають еліксиром молодості.

ОберігОберіг
Якщо Ви приїдете з дитиною, наші кухарі із задоволенням приготують молочні страви. Ресторан обладнаний світломузикою, тут можна відсвяткувати День народження, влаштувати вечірку з розважальною програмою.

 


Адреса:

 

Україна, Закарпатська область,

Міжгірський район, 
с. Пилипець, 79А

 


Як добратися:

 

Автомобілем:  траса Київ -Ужгород Е-24 до с.Нижні Ворота - смт.Воловець - Подобовецький перевал - с.Пилипець.
Потягом: до станції Воловець, далі автобусом або маршруткою в с. Пилипець