Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ" - це новий, сучасний, комфортний та затишний хостел в центрі міста Ужгород. Затишні кімнати подарують нашим гостям можливість оцінити приємну, домашню атмосферу. Ми забезпечимо найкращі умови для сімейного відпочинку гостей Закарпаття, туристичних, молодіжних, шкільних та студентських груп.

 

Гості завжди будуть в курсі всіх подій, в тому числі місцеві святкування, фестивалі, нічне життя та сімейні свята, що відбуваються в місті. Все це в поєднанні з доброзичливим персоналом та всіма зручностями, зробить Ваше перебування в Ужгороді незабутнім!

«Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ» знаходиться на перетині ділової, культурної та історичної частини міста. Вдале розташування дає змогу нашим гостям швидко і легко дістатися до аеропорту, залізничного та автовокзалу, виставкових центрів, історичних пам’яток.

Хостел знаходиться на четвертому поверсі будівлі (є ліфт), містить 12 затишних номерів типу шестимісний стандарт, двохмісний стандарт, чотиримісний покращений та двохмісний покращений номери. Плата здійснюється у фіксованій сумі за ліжко-місце, вартість якого за добу становить від 100 грн до 140 грн. Ви завжди зможете скористатися кухнею, душовою кімнатою, пральнею та WC загадьного користування, що устатковані всім необхідним приладдям. Деякі номери облаштовані власною вбиральнею та душовою кімнатою. Бездротовий доступ до Інтернету надається на всій території хостелу безкоштовно. Кожний номер обладнаний кондиціонером та центральним опаленням, телевізором з плоским екраном та супутниковим телебаченням, шафою купе, письмовим столом та стільцями, тумбами з ключем, рукомийником, нічними та настільними лампами.

Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУСity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ

Будівля цілодобово охороняється, поруч є громадська парковка. У гостів хостелу є можливість розрахуватись за проживання банківською карткою VISA та MasterCard. Піднявшись поверхом вище, можна відвідати найвищу та найкращу ресторан — терасу Panorama міста, поласувати смачними стравами від шеф-кухаря, випити запашну каву.

Проживання

К – сть Кімнат

ОПИС КІМНАТИ

Ціна за ліжко-місце

1

6 — ти місний стандарт(три двоярусні ліжка, шафа купе, стіл письмовий, стільці, тумби з ключем, рукомийник, дзеркало, кондиціонер, живі квіти, ночні лампи, ТV, WiFi.В загальному користуванні: душ на 3 кабінки, WC, 2 пральні машини, сушкадошка для прасуванняпраскифен для волосся,кухня — оснащена найновішим, кухонним обладнанням та приладдям (2 варочні поверхні, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник та все необхідне кухонне приладдя).

100 грн.

1

2 — х місний стандарт- (два окремі ліжка, шафа купе, стіл письмовий, стільці, тумби з ключем, рукомийник, кондиціонер, живі квіти, ночні лампи,  рукомийник, дзеркало, ТV, WiFi.В загальному користуванні: душ на 3 кабінки, WC, 2 пральні машини, сушка, дошкадля прасування, праски, фен для волосся,кухня — оснащена найновішим, кухонним обладнанням та приладдям (2 варочні поверхні, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник та все необхідне кухонне приладдя).

120 грн.

3

2 — х місний стандарт одне двоярусне ліжко, шафа купе, стіл письмовий, стільці, тумби з ключем, рукомийник, кондиціонер, живі квіти, ночні лампи, рукомийник, дзеркало, ТV, WiFi. В загальному користуванні: душна 3 кабінки, WC, 2 пральні машини, сушка, дошка для прасування, праски, фен для волосся, кухня — оснащена найновішим, кухонним обладнанням та приладдям (2 варочні поверхні, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник та все необхідне кухонне приладдя).

120 грн.

4

4 — ри місний покращений два двоярусні ліжка, розкладний диван на 2 додаткові місця шафа купе, стіл письмовий, стільці, тумби з ключем, рукомийник, кондиціонер, живі квіти, ночні лампи, душова кабінка, WC, рукомийник, дзеркало, ТV, WiFi. В загальному користукванні: 2 пральні машини, сушка, дошка для прасування, праски, фен для волосся, кухня — оснащена найновішим, кухонним обладнанням та приладдям (2 варочні поверхні, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник та все необхідне кухонне приладдя).

140 грн.

3

2 — х місний покращений - (одне двоярусне ліжко, шафа купе, стіл письмовий, стільці, тумби з ключем, рукомийник, кондиціонер, живі квіти, ночні лампи, душова кабінка, WC, рукомийник, дзеркало, ТV, WiFi. В загальному користуванні: 2 пральні машини, сушка, дошка для прасування,праски, фен для волосся, кухня — оснащена найновішим, кухонним обладнанням та приладдям (2 варочні поверхні, мікрохвильовка, електрочайник, холодильник та все необхідне кухонне приладдя).

Сity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУСity Hostel PANORAMA ЗАТИШКУ

Адреса: м. Ужгород, вул. Л.Толстого, 5, 4 поверх

Телефон: +38-099-084-65-44 цілодобово