СольваГотельно-лікувальний комплекс «Сольва» розташовому у відомому куточку Закарпаття, України та закордоном, у селі Поляна Свалявського району.

Свалявщина - санаторний край. Села Поляна та Солочин - відомі своїми санаторіями, а також готельно-оздоровчими комплексами. Свалявщина - це край цілющих мінеральних вод, сюди приїзжають лікуватися та відпочивати люди не лише з України, а й з інших країн Європи. Лужанська, Свалявська, Плосківська, Поляна Купель чи Квасова - думаю неодноразово була на Вашому столі і у Вашому раціоні. Свалявщина - це район полонин та гір.

 

Проживання

Сольва

Семиповерхова будівля центрального корпусу побудована за оригінальним архітектурним проектом.

Якщо пройти через хол, наші гості потрапляють до камінної кімнати зі зру


Також у холі розташований лоббі-бар, в асортименті якого є чай, кава, міцні, слабоалкогольні та безалкогольні напої – це чудове місце для зустрічей та неквапливих розмов, а також відмінна можливість для поціновувачів продегустувати наші закарпатські вина.чними м’якими меблями, де можна відмінно провести час, коли за вікном непогода, а у вас у руках келих доброго вина, в каміні танцює вогонь і тихо потріскують дрівцята. Атмосферу затишку в цій кімнаті доповнює ефектна стіна зі вбудованими штучними водоспадами.

 

Родзинка нашого готельно-рекреаційного комплексу — власний бювет з мінеральною водою «Поляна Квасова», також розташований у холі.

Сольва

У лівому крилі будівлі знаходиться світла простора зала ресторану.

У правому крилі на відпочивальників очікує критий басейн. В нашому басейні можна просто поплавати, або ж пройти курс гідромасажу: тут обладнані 6 стоячих і 3 лежачих місця для гідромасажу, а також відділення з джакузі на 4 місця. Бажаючі можуть відвідати фінську сауну або турецьку лазню, які знаходяться поруч з басейном. Між сауной та лазнею розмістився невеликий спеціальний холодний басейн. Кваліфікований персонал допоможе вам із вибором водних процедур.

На цокольному поверсі будівлі розташований лікувальний корпус, де можна отримати консультацію щодо застосування мінеральних вод та пройти різноманітні оздоровчі процедури з їх використанням.

Нагору по сходах або на одному з двох ліфтів можна піднятися на другий поверх будівлі, де, окрім номерів, знаходиться сучасний конференц-зал площею 350 м.кв., тренажерний зал, та зал для занять аеробікою та фітнесом.

СольваНа 3, 4 і 5 поверхах розташовані номери, на 6-му поверсі знаходиться пентхаус. Всього у головному корпусі є 65 номерів, в яких можуть комфортно розташуватися приблизно 130 осіб.

Наші гості можуть відвідати більярдний зал, який ми розташували на шостому поверсі. В прилеглій до нього зоні розташований також лаунж-бар, де мелодійна легка музика сприяє спокійному відпочинку та не заважає бесіді, трохи приглушене освітлення створює невимушену атмосферу, а публіка може розташуватися на зручних м’яких диванах та кріслах, при бажанні зіграти в нарди, карти, шахи. В барі є відмінний вибір якісних алкогольних напоїв, і він може стати чудовим місцем для проведення вишуканих приватних вечірок.

Звертаємо увагу наших шановних гостей, що ми не маємо можливості розташовувати в нашому отельно-рекреаційному комплексі ваших домашніх улюбленців – собак, котів, хом’яків тощо, тому що це є неприпустимим для місць відпочинку санаторного типу.

Пропонуємо також скористатися послугами нашого нового перукарського салону.

Харчування

Кожен гість комплексу може вибрати для себе найбільш зручну систему харчування. Ми можемо запропонувати харчування по системі «все включено», напівпансіон або харчування на замовлення. На сніданки пропонується шведська лінія. Для відпочиваючих за санаторними путівками ми розробили спеціальне дієтичне меню.

На першому поверсі основного корпусу нашого готелю розташований просторий зал ресторану. У нашому меню класичні страви європейської кухні і все найкраще, чим славиться кухня Закарпаття, в якій успішно перемішалися особливості українських, угорських і словацьких кулінарних традицій.

Зал ресторану розрахований приблизно на 130 осіб, і за його столиками можуть зручно розміститися гості вашого ювілею, весілля, корпоративного заходу або учасники конференції.

Колиба

Ви можете приємно провести вечір у затишному ресторані-колибі, інтер'єр якого виконаний в традиційному українському стилі з елементами характерного закарпатського дизайну.

Тут вам запропонують смаколики нашої особливої закарпатської кухні або відмінний вибір страв, приготовлених на мангалі.

Лікування

Сольва

Родзинка комплексу — наявність власного бювету з мінеральною водою «Поляна Квасова». Її мінеральний склад: гідрокарбонатно-натрієва борна, фторна.

Лікувальні процедури призначаються після консультації з лікарем лікувального корпусу, за потребою — із застосуванням ультразвукової діагностики, яка проводиться на нашому сучасному обладненні. Крім того, Ви можете пройти терапевтичний загальнозміцнюючий курс масажу, ванн і інших, не менш приємних процедур.

Лазня

Як відомо, у лазні людина не тільки миється, займається профілактикою хвороб, лікується, але і відновлює душевну рівновагу, забуває про неприємності, відпочиває, завдяки неформальній обстановці, що сприяє спілкуванню.

Басейни

Важко переоцінити позитивний вплив водних процедур для загального оздоровлення і релаксації. Тому, разом з іншими лікувально-оздоровчими процедурами, які пропонуються в лікувальному корпусі нашого комплексу, не забудьте включити в програму свого відпочинку відвідування басейнів.

Дозвілля

У готельно-санаторному комплексі «Solva» ви можете чудово відпочити у будь-яку пору року незалежно від погодних умов.

Вам пропонується:

поплавати у басейні;

Сольвапросто погуляти — адже ви знаходитеся в Карпатах, тут повітря цілюще, пейзажі надихають художників, а піші прогулянки, на думку багатьох лікарів, один з кращих засобів релаксації; крім того, ви можете відвезти з собою не лише приємні спогади про відпочинок, але і безліч яскравих ефектних фотографій;

відвідати тенісні корти, адже теніс раніше був грою тільки знатних, аристократичних осіб і до цього дня залишається елітарним, престижним видом спорту, грою для обраних; це, за виразом двократного володаря Великого шолома Рода Лейвера, "шахи в русі". Гості комплексу можуть скористатися усім необхідним інвентарем як для тенісу, так і для бадмінтону, а наші тренери допоможуть у вдосконаленні спортивних тенісних навичок;

зіграйте у більярд — адже він є одним з прадавніх ігор, і при цьому не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Це надзвичайно глибока, красива і захоплююча гра, що приховує в собі необмежені можливості, а також відмінне проведення часу. Більярд — це один з найдемократичніших видів спортивних розваг, оскільки гра на більярді не вимагає особливих фізичних зусиль, нею можна займатися у будь-якому віці і знаходячись у будь-якій фізичній формі, грати можна як в компанії, так і самостійно. Це гра уміння, і тому у гравця є постійна можливість підвищувати рівень навичок, удосконалювати манеру гри;

розважте себе грою в настільний теніс;

незалежно від пори року, неодмінно побалуйте себе, коханого, спа-процедурами або відвідайте тренажерний зал. Ви можете позайматися на силових і кардіотренажерах. Тренування на кардіотренажерах призначене для: укріплення серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, поліпшення роботи і збільшення об'єму наших легенів, завдяки чому в першу чергу підвищуються адаптаційні можливості організму до умов зовнішнього середовища, що постійно змінюється, і по-друге, таке тренування сприяє зменшенню жирових відкладень, що зрештою збільшує тривалість життя (бігова доріжка, велотренажер, еліптичний тренажер, степпер, кардіовэйв, протиспрямовані сходи).

вирушайте на екскурсію по Закарпаттю. Ви можете відмінно провести день, відвідавши давні замки Ужгороду і Мукачева, руїни Невицького замку, ознайомитися з місцевими традиційними промислами - ткацтвом, гончарством, плетінням і вишивкою, дізнатися як жили тут люди в минулих століттях, якщо прогуляєтеся по Ужгородському музею архітектури і побуту, який є невеликим селом із справжніх старовинних хат з усім домашнім начинням і одягом; у цьому музеї знаходиться також унікальна пам'ятка дерев'яної архітектури — Шелестовська церква, побудована в 1777 році.

Готельно-рекреаційний комплекс «Solva» — відмінне місце для проведення корпоративних заходів і конференцій. При необхідності учасники конференції можуть розміститися в 65 номерах. На другому поверсі основного корпусу ми обладнали конференц-зал, розрахований на 100 чоловік, площею 350 кв.м., усією необхідною відео- та аудіоапаратурою, великим дисплеєм, розмножувальною технікою і засобами зв'язку.


Контактна інформація:

Україна, Закарпатська область,

Свалявський район, село Поляна,

санаторій «Сонячне Закарпаття», 7.
Телефони: +38 (03133) 3 53 88;

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.