Голуба ТисаТурбаза «Голуба Тиса» розміщена  в селищі-курорті Шаян, Хустського району Закарпатської області.

«Голуба Тиса»  - два невеликих дерев'яних котеджі, розташовані в дивовижному по красі, тихому місці, в 300м від бювету з мінеральними водами Шаянська № 4 і № 242 допомагають вилікувати багато гастроентерологічні захворювання. Є можливість придбання курсівок або окремих процедур в санаторії "Шаян"

Ресторан, меню якого складається з Закарпатської, Угорської, Європейської та східною кухнею, індивідуальний підхід до кожного клієнта, турботливий персонал і краса нашої природи зроблять Ваш відпочинок приємним.

Є можливість придбання курсівок або окремих процедур в санаторії "Шаян".

Ресторан з Закарпатської, Угорської, Європейської та східною кухнею, індивідуальний підхід до кожного клієнта, турботливий персонал і краса нашої природи зроблять Ваш відпочинок приємним.

Голуба ТисаГолуба ТисаГолуба Тиса

До Ваших послуг 2-х місні номери люкс і стандарт з можливістю установки додаткових ліжок, стоянка для машин з цілодобовою охороною, затишні альтанки для пікніків, мангал, дитячий майданчик. Тільки для наших відпочиваючих працює басейн з підігрівом.

Турбаза розташована на схилі гори в стороні від головної вулиці, що гарантує Вам тишу і усамітнення! Навколо розташовані прекрасні грибні і ягідні місця, в 25 хвилинах ходьби знаходиться прекрасне озеро з катамаранами, водними атракціонами і місцями для рибного лову.

На турбазі "Голуба Тиса" маються стоянка для машин з цілодобовою охороною, затишні альтанки для пікніків, мангал, дитячий майданчик.

Також тут можна приємно провести час у затишному басейні з підігрівом.

 


Адреса:

 

Україна, Закарпатська обл.,

Хустський р-он, курорт  Шаян