Готельний комплекс «Озеро Віта» розташований в мальовничому куточку Закарпаття, в селі Нижній Студений, що на Міжгірщині.

ozero_vitaГотельно-туристичний комплекс "Озеро Vita" - це пять нових комфортабельних котеджів в карпатському стилі, які розміщені в мальовничій,     екологічно чистій місцевості, на березі озера на висоті 800м над рівнем моря.  До послуг відпочиваючих: ресторан,   який пропонує різноманітні страви української кухні з екологічно чистих продуктів власного підсобного господарства(корова,барани,кролі), організація   активного відпочинку літом та зимою: риболовля форелі, проводяться різноманітні экскурсії, в зимовий час працює каток для ковзанів, надається трансфер до гірськолижних витягів (с.В.Студений, с.Пилипець, с.Ізки), катання на снігоході, квадроциклах, організовуються корпоративні заходи. Привітній персонал готелю буде зробить все, щоб створити для наших гостей затишні умови для відпочинку з європейським рівнем обслуговування та щирою українською гостинністю:

1_Votel_Trembita Мотель «Трембіта» – приватний мотель європейського класу розрахований на 47 відпочиваючих.

Мотель розташований в живописному куточку Карпат – смт. Міжгір’я, на березі річки "Ріка".

Неподалік від мотелю знаходиться пляж, ставок. Гості можуть спробувати себе в ролі рибалки та замовити страви із упійманої власноруч риби.

1_Zhuva_voda На мальовничому березі  річки Ріка, серед могутніх дерев затишного парку, розташувався готельно-оздоровчий комплекс «Жива Вода». Звідси рукою подати до зачарованого спокоєм озера Синевир, що наче перлина виблискує серед дрімучих смерек та до невгамовного водоспаду Шипіт.

Готельний комплекс «Жива Вода» включає затишний готель з 30 просторими номерами – площею від 30 до 60 м² (облаштованими всіма зручностями, кондиціонером, холодильником, кабельним телебаченням, феном...), де все зроблено для того, щоб Ви почувались як у себе вдома. Комплекс розташований неподалік від центру мальовничого селища  Міжгір'я, тож ваш відпочинок у Карпатах буде максимально комфортним.

1_shepit_karpat Сучасний комфортабельний готель «Шепіт Карпат» побудований в 2005 році, і розрахована на 70 відпочиваючих. У готелі працює бар-ресторан, де готують страви як традиційної української, так і закарпатської кухні, є сауна, прокат лиж, стоянка з охороною автомобілів.
У двохстах метрах від готелю розташований найдовший у Карпатах 1500 метровий підйомник з 4 км спуском. Поряд з готелем є окремий підйомник для дітей і початківців. Якщо ж ви захочете оглянути навколишні визначні пам'ятки, ми допоможемо вам з вибором і організацією екскурсії.
В готелі «Шепіт Карпат» можливе проживання в 2-ох, 3-ох і 4-ехместних комфортабельних номерах основного корпусу або в дерев'яних котеджах. У номерах є гаряча вода, супутникове ТБ і холодильник. У вартість номера не входить сніданок.

1_horyanun Готель "ГОРЯНИН" - комфортабельний гірський двоповерховий котедж на вісім номерів., побудований з урахуванням особливостей гірського рельєфу та клімату.

Готель оснащено новітніми системами забезпечення комфортних умов життєдіяльності людини.
Отож, в будь-яку пору року Ви можете розраховувати на відпочинок, що відповідає найвимогливішим екологічним та санітарним стандартам.