Belle RoyalleТуристично-оздоровчий комплекс «Belle Royalle»

У Туристично-оздоровчому комплексі створені умови для сімейного відпочинку (номери з окремою кухнею, дитячими ліжками, великою ігровою кімнатою та дитячими майданчиками), відпочинку групами (номери класу Стандарт, більярд, прокат велосипедів, тури по Закарпаттю, безкоштовне підключення до мережі Інтернет), а також відпочинку найвищої категорії (номери класу Люкс, трикімнатні VIP-номери з двома ванними кімнатами та окремим виходом на терасу).

МагнатГотельний комплекс «Магнат» - це новий та затишний готель, що відповідає європейським стандартам якості. Знаходиться готель в місті Мукачево на  міжнародній  автотрасі М-06 «Київ-Чоп» (773 км), біля підніжжя гори Ловачка, здійснивши прогулянку по якій, можна побачити чарівний краєвид на старовинне місто Мукачево.

Готель «Магнат» в Мукачево - це істинне поєднання стилю, сервісу і гостинності. Вишуканий дизайн інтер'єру і високий рівень комфорту створюють атмосферу витонченості і елегантності. Ввічливе та уважне ставлення обслуговуючого персоналу зробить приємним Ваше перебування у нас.

Дотримання всіх європейських стандартів якості робить «Магнат» кращим готелем Мукачева.

 

WeekendWeekend” - це сучасний комфортабельний комплекс, який відповідає потребам споживачів, забезпечує широкий спектр послуг, є хорошим вибором як для подорожуючих, так і для ділових людей, які обрали Закарпаття, як ціль для бізнесу. Тут на Вас чекає максимум комфорту та зручності. Розташування номерів забезпечує гостям відпочинок і усамітнення, інтер’єр пристосовано до потреб і можливостей гостей.
Ресторан – це відмінне місце для тих, хто любить страви європейської та національної кухонь. Бар – де Ви знайдете великий асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв. Банкетний зал , в якому Ви зможете відсвяткувати будь яке свято.

Готель «Аполлон»Готель «Аполлон», розташований у місті над Латорицею, Мукачеві. Даний готель знаходиться на одній із затишних мукачівських вулиць, неподалік залізничного вокзалу, тому це буде знахідкою для тих, хто віддає перевагу відпочинку далеко від людній середовища, а також тим, для кого є необхідністю бути в безпосередній близькості міжнародного залізничного сполучення. Хорошим вибором буде готель Мукачево і для сімей з дітьми. Безпечний, закритий двір, зелень, пристосована до дитячим потребам кухня зроблять проживання в Аполлоні приємним і для молодших членів вашої родини.

«Альфа»Готель «Альфа», розташований неподалік центру міста Мукачеве Закарпатської області. Готель Альфа - це оригінальні будови, сучасний інтер'єр та обладнання, просторі кімнати. Готель прекрасно пристосований до вимогам найвибагливіших відвідувачів .

Номери

Номерний фонд готелю Альфа налічує: 17 - двомісних номерів (з них 10 номерів з окремими ліжками, 2 - тримісні номери, 2 - чотиримісні номери, 5 - напівлюксів та 3 номери люкс. Все, незалежно від типу номери обставлені сучасними меблями, якісними ліжками. Кожен номер має свій санвузол, обладнаний душовою кабіною або ванною.

Готель «Інтурист»Готельний комплекс «Інтурист» розташований в центральній частині міста Мукачево, Закарпатської області. В оточенні вікових дерев затишного парку, поблизу річки Латориці, готель «Інтурист» – це справжня гавань затишку,  поєднання комфорту з вишуканий стилем та європейським рівнем обслуговування.

Колишній довгобуд радянських часів, готель за неповні три роки перетворився на сучасний,  вишуканий готельно-ресторанний комплекс з широким спектром основних та додаткових послуг.

В п’ятиповерховому корпусі розміщені  одномісні, двохмісні, трьохмісні стандартні номери, а також номери сімейного типу, класу напівлюкс та люкс. Одночасно готель розміщує до 120- 140 гостей.

готель "Стар"Висококомфортабельний готель «Стар» знаходиться в самому центрі одного з найбільших міст Закарпаття – Мукачеві. «Стар» має довготривалу історію і не одноразово приймав в себе високоповажних гостей України та за кордону.

1_Chervona_Hora Елегантний та сучасний готель «Червона гора», який розташований на правому узбережжі річки "Латориця", саме для тих, хто хоче відпочити від суєтності міста та отримати задоволення від спілкування з природою, повною мірою насолодитися запаморочливими ароматами дерев і квітів, красою природи Українських Карпат.