1_Edyard

 

Приватний готель "Едуард" чекає Вас у столиці Закарпаття, в місті Ужгород.

Будівля готелю оформлена в європейському стилі, невелика, комфортабельна, з вишуканим інтер'єром та екстер'єром, вона втілить Вашу мрію про хороший відпочинок, вдалої ділової зустрічі.

Проживання

Стандартний (*)2_Nomer_standart

Хороший вибір для тих, хто шукає усамітнення і спокій. У номер включені: двоспальне ліжко, телефон з міжнародним зв'язком, супутникове телебачення, WI - FI, міні - бар, кондиціонер, душ з ванним набором і феном.

Ціна – 290 грн.

 

Напівлюкс (**)3_pivlyx

У номер включені: двоспальне ліжко, телефон з міжнародним зв'язком, супутникове телебачення, WI - FI, міні - бар, кондиціонер, душ з ванним набором і феном.

Ціна – 370 грн

 

Напівлюкс (***)4_pivlyx

У номер включені: двоспальне ліжко, телефон з міжнародним зв'язком, супутникове телебачення, WI - FI, міні - бар, кондиціонер, душ з ванним набором і феном.

Ціна – 480 грн

 

Люкс (****) 5_lyx

У номер включені: двоспальне ліжко, телефон з міжнародним зв'язком, супутникове телебачення, WI - FI, міні - бар, кондиціонер, душ з ванним набором і феном, сейф.

Ціна – 520 грн

Послуги

Басейн

З настанням літнього сезону Вашій увазі пропонується басейн з прохолодною водою. Для любителів гострих відчуттів існує двері з сауни в басейн. Басейн знаходиться в декількох метрах від готелю на відкритому повітрі. Середня температура води в басейні - 25 градусів Цельсія і залежить від температури навколишнього середовища. Гідромасажери, встановлені під водою в бортиках басейну додадуть Вашому купання додаткову користь.

Для любителів нічного купання є підводна підсвітка.

ціни:
Цілий день (у будні): 30 грн.
Цілий день (у вихідні дні): 50 грн.
У вечірній час (з 20:00 до 01:00): 50 грн.
Для проживаючих у готелі доступ до басейну безкоштовний!

Ресторан і бар6_restoran

Ресторан і бар готелю працюють з 8 ранку до 11 вечора. Чудова кухня і професійні кулінари - готові задовольнити всі Ваші кулінарні бажання, а офіціанти створять Вам максимально комфортні умови.

Меню ресторану "Едуард" створено так, щоб повністю виправдати Ваші очікування. Продукти стають все більш різноманітними, і на цій основі прорисовується глобальна тенденція до здорового і усвідомленого харчування

Сауна і джакузі

Замовити можна прямо з номера. Якщо Ви втомилися, тут швидко відновите свої сили, повернете бадьорість духу і тіла.

Ціни:
Сауна на 1 годину: 100 грн.
Джакузі на 1 годину: 70 грн.
Джакузі на 1 годину (при замовленні разом з сауною): 50 грн.

Контакти

Закарпатська область, м.Ужгород, вул.. Бачинського, 22 А.