Я ♥ Закарпаття

Всі наші зусилля спрямовані на розвиток туризму в Закарпатті, ознайомлення з культурою, побутом і туристичними цікавинками краю

Відпочинок в Карпатах зимою

zymovyj_v_idpochynok_v_Karpatakh

Що таке зимовий відпочинок в Карпатах? Зима в Карпатах - це особливий час захоплення, здивування і насолоди. Взимку, гірські схили манять своєю таємничістю і масою можливостей для активного відпочинку в Карпатських горах.

Карпатський регіон славиться невимовною красою природи, колоротним і гостинним місцевим населенням і розмаїттям розваг на будь-який смак.

Новорічно-Різдвяні Свята в Карпатах - один з найкращих способів активно зустріти новорічні та різдвяні свята! Свято Нового Року у кожного асоціюється зі снігом і морозом, але у великих містах не завжди бувають відповідні погодні умови з причини великої загазованості атмосфери. Новий Рік в Карпатах - це завжди мороз, сніг і всі відповідні їм розваги - лижі, сноуборд, санки та інші, не менш захоплюючі види дозвілля, які не можна уявити собі в інших погодних умовах.

Новорічні поїздки в Карпати - відмінна можливість весело й активно провести зимові канікули в одному з наймальовничіших місць України, насолодитися гірськими ландшафтами, покататися на лижах і скуштувати води з цілющих природних джерел. Новий рік в Карпатах - це гарантований заряд бадьорістю, яскравими емоціями і прекрасним настроєм на весь рік.

 Відпочинок в Закарпатті на Новий Рік підійде для широкої аудиторії туристів - від сімей з дітьми до тих, хто звик відпочивати один, від екстремалів сноубордистів до літніх людей, які бажають поправити здоров'я за допомогою цілющих мінеральних вод і різноманітних процедур в санаторіях. Відпочинок в Карпатах на Новий Рік подарує кожному туристу неповторну атмосферу свята, якої так не вистачає в метушливих мегаполісах.

Карпатський регіон відомий багатим культурним та історичною спадщиною. Також тут як ніде можна побачити весь колоритzymovyj_v_idpochynok_v_Karpatakh2 різних українських етнічних груп, таких як Бойки, Лемки, Гуцули, етнічні угорці, словаки, румуни, які зберегли свою тисячолітню культуру. Це робить незабутнім подорож на Різдвяні свята в Карпатське село, де обряди зберігають багато цікавого про історію народу, те що вже давно зникло в інших регіонах України. Різдвяні «вертепи», в яких хлопці та дівчата вбираються в біблійних і язичницького походження персонажів. У цих діях беруть участь всі, від малого до великого. Різдво і Новий Рік в Карпатах просто зачаровує своїм колоритом. Спостерігати за цими обрядами буде особливо цікаво тим, хто любить історію. Та й просто все це дуже весело. А вже казати про святковий стіл «святої вечері», просто безглуздо. Домашнє ароматне вино, багата інгрідієнтами традиційна «кутя», пампушки, копчені домашні ковбаси, гуцульські банош, вурда, книші, галицький яскраво червоний борщ, залишить Вам незабутні спогади від палітри смаків колоритної місцевої
кухні.

Оцените этот материал:
Де можна покататися на лижах в Закарпатті
Дідівське озеро. Пляж "Бумеранг". Відпочинок на Ді...