БлагодатьГотель «Благодать» розташований у одному з саноторно-курортних куточків Закарпатської області – поблизу санаторію «Шаян», що в Хустському районі.

«Благодать» - сучасний готельний корпус вільно та органічно розташувався на високому схилі, де виходячи на балкони, відкриваються чудові краєвиди Закарпаття, і навколо тільки небо, гори, ліс, чудове озеро "Силоамська купальня" та завжди холодні гірські потічки.

Завітавши до нас, один чи з сім’єю, Ви опинитесь у привітному, затишному світі, де на Вас чекає спокій та відпочинок. Ви зможете покуштувати смачної мінеральної води в одному з двох цілющих Шаянських джерел. Бажаючі можуть зайнятися риболовлею, піти в ліс за грибами, або просто позасмагати біля басейну. А на тих, хто полюбляє більш активний відпочинок, чекає більярд, спортивна площадка…

БлагодатьГотельний комплекс "Благодать" надає повний комплекс якісних готельних послуг в одному з наймальовничіших і курортних місць Закарпаття.Розташована наша «Благодать» на лівому березі річки Тиса в оточенні величних гір Великий, Середній і Малий Шаян. Цю курортну зону називають українською Швейцарією.

Готель розрахований на 80 осіб. Ми пропонуємо готельні номери на будь-який смак. Номери в готелі індивідуальні і відрізняються своєю оригінальністю. Їх  можна порівняти з квітами райського саду. Звідси і назва. Класичний дизайн готелю задовольнить вимоги як ділової людини, так і тих, хто просто хоче відпочити від міста в спогляданню дивовижних краєвидів з свіжим гірським повітрям, цілющою мінеральною водою і неповторною атмосферою. У нас ви відновите душевні сили і радість життя.

В готелі 35 затишних номерів різних категорій: люкс, напівлюкс, стандарт, економ, сімейний для батьків з дітьми. Всі номери обладнані сучасними меблями, телефоном, кольоровим телевізором (супутникове телебачення), холодильником, душовою кімнатою з усіма необхідним для гігієни. Номери з балконими розташовані на другому та третьому поверхах з видом на Шаянські озера Силоамську купальню і на гору Великий Шаян.

БлагодатьБлагодать

Активний відпочинок тимчасово відволікає від повсякденної рутини, приводить тіло в тонус, а думки в порядок. Підсумок його не залежить від віку, від статі, результат - це активність і відповідний настрій. І все це Вам подарують - рух, свіже гірське або лісове повітря, казкові пейзажі. Вперед і вперед, з гордо піднятою головою, не звертаючи уваги на труднощі і складності.

БлагодатьБлагодать


Контактна інформація:

 

Україна, Закарпатська область, Хустський район,
с. Шаян, урочище «Вагов».

Коментарі   

0
Богдан
Приїхали з Велятино - відпочивали у комплексі «Теплі Води». Привітний та дружелюбний персонал, лікувальна дія термальних вод. Але вони ніяким чином не компенсують усі недоліки з якими Вам доведеться зустрітися.
Поясню ситуацію: відкриваючи холодильник у коридорі, двері, падаючи, розсікли мені лоба( як виявляється, така оказія траплялася не лише зі мною). Обурившись такій халатності, я вирішив повідомити про це, людину, яка повинна відповідати за справність готельного майна, Юрія Івановича. Будучи неправим, у даному випадку, він почав несамовито кричати і сказав, що нічим не може допомогти, так як у селі свято, хоча це був звичайний робочий день.
Ще однією важливою деталлю, яка приносила купу дискомфорту, являється відсутність холодильника та туалету у п’яти номерах, які знаходяться на четвертому поверсі. Більш того, ці кімнати, створені нелегально.
Також, хотілося б відмітити той факт, що за шезлонги для проживаючих, доводиться платити.
.
12 серпня 2016