ЕкстрімГотель "Екстрім" розташований в екологічно чистому, мальовничому куточку Карпатських гір в с. Жденієво Воловецького району 25 км. від залізничної станції Воловець та 33 км від міста Свалява. Поруч з готелем знаходяться туристична база відпочинку "Форель" та база відпочинку футбольної команди "Динамо-Київ".

Готель "Екстрім" побудований в 2004 році. Для відпочиваючих здаються 12 номерів зі зручностями і супутниковим ТВ – 4 тримісних та 8 двомісних.

Триповерхова будова, двомісні номери "напівлюкс" (телевізор, телефон). У комплексі є бар-ресторан, прокат гірськолижного спорядження (одяг, лижі, санки, снігохід). Поряд з готелем (у 10 метрах) працює бугельний підйомник.

Поруч є сауна, міні-футбольне поле і волейбольний майданчик, дитячий майданчик, більярд, настільний теніс, річковий пляж.

Також для Вас організовують поїздки по цікавих місцях на Закарпатті та пішохідні походи в гори.

Готель Екстрім

Проживання


Двомісний номер

Номер обладнаний двоспальним ліжком, тумбами, шафою для одягу, телевізором, поєднаним санвузлом з душем. Гаряче і холодне водопостачання безперебійне.

Готель Екстрім двомісний номер

Тримісний номер

Просторий світлий номер, в якому може розміститися сім'я з дитиною або невелика компанія. Номер обладнаний двоспальним ліжком, кріслом, журнальним столиком, поєднаним санвузлом: душ, раковина, унітаз. Гаряче і холодне водопостачання безперебійне.

Готель Екстрім тримісний номер

Номер над сауною

Номер обладнаний двоспальним ліжком, тумбами, шафою для одягу, телевізором, поєднаним санвузлом з душем. Гаряче і холодне водопостачання безперебійне.

Готель Екстрім номер над сауною

 

Контактна інформація:

 


Україна, Закарпатська область,

 

Воловецький район, смт. Жденієво.

+38-068-480-98-47
+38-099-205-40-00
+38-066-0000-661

Коментарі   

0
андріана
ціни на номери
21 липня 2015