Під ГимбоюГотель «Під Гимбою» розташований у мальовничому  куточку Карпатських гір селі Пилипець Міжгірського району Закарпатської області.

Пилипець – популярне місце для туристів в усі пори  року. Взимку і в період ранньої весни, село, оточене могутніми Карпатськими горами вкрите снігом, і вкриті «білим покривалом» Карпати постануть перед Вами у своїй неймовірній красоті. Пилипець – відомий гірськолижній  курорт. Тут є кілька витягів. Тут можна не лише покататися на лижах, а й просто піднятися  на підйомнику високо в гори, і придбавши скляночку гарячого та смачного глінтвейну з домашнього закарпатського вина, насолоджуватися неповторними краєвидами зимових Карпат. А готель «Під Гимбою» знаходиться у 50-ти метрах від крісельного підйомнику.

Під  час теплої  пори року Вам також буде  чим зайнятись. Знову ж таки можна піднятися далеко в гори на підйомнику або пішки і гуляти Боржавською полониною або ж Ви можете подивитися на одне з семи чудес Закарпаття – водоспад «Шипіт». Шипіт - один з найкрасивіших водоспадів України. Навколо нього ліс, прохолода і тиша. Шумить "Шипіт", струмені води зриваються з 14-метрової висоти декілька каскадів і красиві бризки розсіюються хмарою крапель.  Також, влітку тут можна скуштувати свіжозібрані лісові дари: гриби, малину, чорниці, тощо.

 

Під Гимбою

Проживання та харчування


Щодо самого готелю «Під Гимбою», то до Ваших послуг пропонується двомісний та чотиримісний номери. Якщо Ви бажаєте, то можете замовити в готелі триразове харчування. Тут для Вас залюбки приготують різноманітні страви за рецептами місцевої кухні.

Під Гимбою

Під Гимбою

Під Гимбою

 

Додаткові послуги


На території готелю «Під Гимбою», Ви можете орендувати лижі та лижнє спорядження. Крім цього, на території готелю є сауна. Для жителів готелю, на користування сауною надається знижка.
Крім цього, до послуг відпочиваючих мангал, пральня, кухня для самостійного приготування їжі, а також трансфер до автобусу чи поїзду.

Контактна інформація:


Україна, Закарпатська область,
Міжгірський район, с. Пилипець, 348,
Тел. +38-050-176-02-21,
+38-066-017-14-68.