Готельний комплекс Готель «Славутич-Закарпаття»аний в курортній частині Закарпаття, в селі Поляна, що на Свалявщині. Курорти та оздоровниці Свалявщини відомі на всю Україну та далеко за її межі.

Санаторії України давно відомі своїми оздоровчими ресурсами, розташовані в Карпатах - і красою природи. До ваших послуг надається новий готельний комплекс "Славутич-Закарпаття", який знаходиться на території санаторію "Сонячне Закарпаття" і складається з двох корпусів побудованих на початку 2005 року.

Відпочиваючі в готельному комплексі можуть проходити курс лікування в санаторії "Сонячне Закарпаття". Ми задовольнимо будь-якого відпочиваючого, поєднавши процес лікування, оздоровлення з незабутній відпочинком в Карпатах, адже відпочинок в Карпатах прекрасний у будь-який час року. Влітку, тут можна гуляти по лісу, збирати гриби, кататися на конях, на човнах на озері санаторію, ловити рибу, а взимку кататися на лижах і багато і багато іншого зможе втілити в реальність готельний комплекс "Славутич-Закарпаття", щоб зробити ваш відпочинок приємним.

Для Вас, адміністрація готелю завжди буде рада запропонувати 2-місні номери різних категорій, а також номери-люкси.

Готель «Славутич-Закарпаття»Готель «Славутич-Закарпаття»

Готель «Славутич-Закарпаття»«Славутич-Закарпаття» - це:

11 двомісних номерів зменшеної площі (з них 10 з ванною з можливістю набору мінеральною водою і 1 номер з душовою кабіною без можливості набору мінеральною водою);

5 двомісних номерів стандартних з ванною з можливістю набору мінеральною водою;

7 двомісних номерів з додатковим ліжком (з них 5 з ванною з можливістю набору мінеральною водою і 2 номери з душовою кабіною без можливості набору мінеральною водою);

3 люкса двокімнатних;

3 люкси трикімнатних з душовими кабінами.

Для відпочиваючих та гостей готельного комплексу, адміністрація закладу може запропонувати скористатися кафе.

Готель «Славутич-Закарпаття»Готель «Славутич-Закарпаття»

Для бажаючих попити мінеральної водички до Ваших послуг буде міні-бювет.
Готельний комплекс "Славутич Закарпаття" розташований в Україну (Закарпаття) в зоні бальнеологічного курорту Поляна в 1,5 км на захід від смт. Поляна, в 11 км від м. Свалява, в долині р.. Велика Пінія (басейн р. Латориця), між Вулканічним і Полонинським хребтами Українських Карпат, на висоті 340 м над рівнем моря, в так званій Пієнінській гідрогеологічній зоні, породи якої представлені в основному пісковиками. У них, механічно і хімічно більш зруйнованих, ніж вулканічні породи, утворюються води карбонатного типу вищої мінералізації з унікальними складом, що складається практично повністю з гідрокарбонату натрію, проте з високим вмістом бору.


Адреса:

 

Україна, Закарпатська область,

Свалявський р-он, с.Поляна,

вул. Курортно-бічна, 1