БоркутГотельний комплекс «Боркут» розташований у мальовничів гірській місцевості, у селищі Усть-Чорна, Тячівського району, Закарпатської області.

Готельний комплекс «Боркут» - це поєднання європейського комфорту та української гостинності. Ми пропонуємо сервіс та затишок для всіх наших гостей.

«Боркут» комплекс складається з комфортабельного основного корпусу та дерев’яних котеджів. До ваших послуг одно- та двокімнатні номери класу люкс, напівлюкс та стандарт. Загалом це 16 номерів, в котрих можна розмістити до 45 осіб. Вони обладнані сучасними екологічними меблями та оснащені телевізорами, холодильниками, системами кондиціонування та телефонами.

На території готелю розташована автостоянка з цілодобовою охороною, яка забезпечить Ваш спокій та безпеку.

БоркутБоркут

Послуги без додаткової плати:

  • Wi-Fi інтернет
  • парковка
  • виклик таксі
  • виклик швидкої медичної допомоги
  • користування медичною аптечкою
  • доставка кореспонденції в номер
  • побудка у визначений час
  • заміна постільної білизни, рушників
  • отримання факсимільних повідомлень

Додаткові платні послуги:

· чистка, прання та прасування одягу

· користування міні-баром

Ви можете здійснити бронювання, подзвонивши за телефонами:

тел.: +38(03134) 3-61-84

моб.: +38(097) 481-12-22 (101)

моб.: +38(096) 928-26-85

тел./факс: +38(03134) 3-61-84

Ресторан

БоркутУ ресторані «Боркут» що розташований на території готельного комплексу. До ваших послуг банкетний зал на 40 місць, бар та відкрита тераса з якої відкриваються неперевершені краєвиди Карпатських гір.

Тут Ви маєте змогу відпочити так, як звикли це робити – за приємною бесідою, з келихом улюбленого вина чи коньяку, під звуки знайомих мелодій в затишній та комфортній атмосфері. Це найкраще місце для романтичного побачення, відпочинку з друзями та святкування різних урочистостей.

Тут Вас почастують традиційними та оригінальними стравами Закарпатської та смачної домашньої кухні, а бар, пропонує широкий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв.

Сніданок «континентальний» (входить у вартість номера готелю), сповнить силами на весь день та надасть бадьорості.

Боркут

Ресторан «Боркут» відкрито для всіх – і для гостей, і для мешканців смт. Усть-Чорна.

SPA салон

Готельно-ресторанний комплекс славиться своїми гідро-, бальнео-, SPA процедурами. А це ідеальний засіб для загального оздоровлення та зміцнення захисних функцій організму, зняття стресових станів, тонусу всіх життєво важливих органів.

Для любої гідро процедури Вам потрібні лише полотенце і тапочки. Можете захватити з собою – на вибір – всю свою втому, напругу, нервозність, загальну слабкість незадоволення шкірою, вагою, зовнішнім виглядом, натруджені ніжки, целюліт і навіть вік.

Дозвілля

У готельно - ресторанному комплексі «Боркут» створені всі умови, як для повноцінного індивідуального відпочинку, так і для відпочинку всієї сімї, за будь-яких погодніх умов, в любу пору року.

БоркутМи з радістю і з величезним задоволенням організуємо для Вас оригінальну екскурсію по Закарпатській обл., туристичні походи в наші прадавні ліси та гори, де на Вас чекає суниця, чорниця, малина, а наполегливі тут знайдуть і білі гриби; якщо ж бажаєте більше дізнатися про місцеві звичаї і легенди, то пішохідні екскурсії будуть вдалим вибором; запропонуємо квадро цикли для незабутньої поїздки на полонину, велосипеди, лижі та сноуборди (зимою), спортінвентар для ігр та активного відпочинку, любителям порибалити, організуємо виїзд «на форель» – словом, зробимо все, щоб Вам не довелось нудьгувати і шкодувати за даремно витраченим часом.

Контактна інформація:


90520, Україна, Закарпатська обл..

Тячівський р-н, смт. Усть-чорна. Вул.. Лісна, 25

тел.:+38(03134) 3-61-84

моб.: +38(097) 481-12-22 (101)

моб.: +38(096) 928-26-85

тел./факс: +38(03134) 3-61-84