У Мукачеві, до "Дня міста" пройшли показові виступи спортивних клубів  Мукачева. Організатором виступив відділ молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому . До участі в заході був запрошений і Мукачівський клуб карате "Сінай", який продемонстрував громадськості Мукачева  20 хв. показовий виступ . Юні спортсмени демонстрували різні бойові ситуації, виконували вправи з розділів "kata", "kumite"., боролись проти 2-х,3-х і навіть 4-х супротивників . Імітували поєдинки самозахисту проти зброї ,а також на сцені  влаштували  "флеш моб".

« Місто Мукачево має багато спортивних секцій з бойових мистецтв, -Каже керівник обласної федерації Шотокан карате-до Роман Маслиган-.Було би доброю традицією започаткувати такий фестиваль у нашому місті ,щоб кожен клуб, чи федерація змогли продемонструвати свої вміння та навички, адже наших спортсменів знають в багатьох куточках України, і по за її межами, і це також популяризація здорового способу життя для нашої молоді…….

По закінченню святкової програми учасники виступу були пригощені солодкими напоями від Закарпатської обласної федерації Шотокан карате-до.

Інф служба ЗОФКШ

 

Погода, Новости, загрузка...