Synevyr_vosenyМіжнародний туристичний портал склав список найбільш унікальних українських сіл, які варто відвідати туристам. Приємно, що два населені пункти розташовані на території Національного природного парку «Синевир»: рейтинг очолило село Колочава, а також до списку потрапив Синевир.

Як пише сайт igotoworld, плануючи відпочинок, багато хто мріє про популярні курорти, забуваючи про більш доступне дозвілля, як, наприклад, поїздка в українське село. «Що може бути краще первозданної природи і смачної здорової їжі? Зрештою, Україна завжди славилася своїми природними багатствами. Якщо ви в цьому ще не переконалися, то у вас є всі шанси», – переконані автори міжнародного видання.

У рейтингу «Невідома Україна: 19 унікальних сіл» перше місце зайняла Колочава – село десяти музеїв, десятків пам’ятників, мінеральних вод та дивовижної гірської природи.

Важко знайти людину, яка не знала б про озеро Синевир – одне з семи природних природних чудес України, до того ж неподалік Синевира знаходиться єдиний в Європі Музей лісу і сплаву.

Тож варто задуматися: навіщо кудись їхати за кордон, коли в Україні є стільки надзвичайних та цікавих місць, які варто і самим побачити, і дітям показати.

НПП «Синевир»

Погода, Новости, загрузка...
 


Захисний код