Wild_FestПлануючи відпочинок в Закарпатті, зверніть увагу на “Wild Wild Fest” – перший закарпатський музично-велосипедний фестиваль в Лумшорах.

Дата проведення: 31-1.08

Місце проведення фестивалю Wild Wild Fest – 2015: турбаза “Лумшори” (с.Лумшори, Перечинський район);

Програма фестивалю Wild Wild Fest – 2015: музика, велозаізди, айкідо, йога, сухі фарби, вечірки, кінопоказ;

На територіі фестивалю Wild Wild Fest – 2015: їжа та напої за помірними цінами, кемпінг з охороною, котеджі, санітарні зони.

Що є: готова зона для відпочинку, неймовірна програма і чудова природа;
Що потрібно: підірватись і приіхати :)

Детальна інформація:

  • Квитки Ви можете придбати на фестивалі чи попередньо у Goriziana Caffe(Корзо,15 )та Irish Pub «Egan»(Волошина,38). Ціна за добу – 70 грн,за 2 доби – 100грн; передпродаж: 50грн/70грн. При в’їзді на турбазу Ви отримаєте стрічку-браслет, яка братиме участь у розіграші GoPro!
  • Як дістатись? Ви можете потрапити на фестиваль, використавши громадський транспорт(залізничний вокзал та автовокзал), власне авто(на територіі турбази є паркінг) та велосипед. Відстань від Ужгороду становить близько 50 км.
  • На територіі: кемпінг, котеджі, санітарні зони(душеві та туалети), медичний пункт, охорона. Також на територіі фесту розміщені гастрономічні точки – їжа, на будь-який смак(вегетеріанськими кухня, закарпатська, європейська); напої – трав’яні чаї, лимонади, сангрія, глінтвейн, мохіто, пиво, сливовиця; солодощі та справжня ужгородська кава.

Діти на території фестивалю Wild Wild Fest – 2015: для малюків діє окрема територія з аніматором. Якшо діти хочуть взяти участь у велозаіздів, батьки повинні подбати про безпеку(шоломи та інші захисні елементи).

Активності: під час двох фестивальних днів Ви зможете послухати чудову музику від: Гуцул Каліпсо, ТРИСТАВІСІМ, Dakooka, Чаламада та Johnny rides band! Також на нас чекають дві гарячі вечірки від Chicarrones Shator та TYSA FM. На території розміщуватиметься також jam stage – компактна сцена, де всі бажаючі музиканти зможуть імпровізувати.

А ще на території фестивалю Wild Wild Fest – 2015: кінопоказ від Олексія Уманського та його кінозалу ім.С.Кубріка, відкриті заняття з йоги та айкідо та флеш- моб з сухими фарбами холі.

Велопрограма фестивалю Wild Wild Fest – 2015: суперспуск з Полонини, гірський велоквест та 2 велопрогулянки у секретні Лумшорські місцевини.

 

 

Погода, Новости, загрузка...
 


Захисний код