Кольорові лінзи - міняємо образ та робимо екстравагантний макіяж на тематичну вечірку

Здавна було відоме неписане правило, а багато жінок продовжують користуватися ним ще й досі, що одяг слід підбирати під колір очей. З дитинства блакитнооким дівчаткам купують рожеві і блакитні платтячка, карооким – жовті і червоні, і навіть в дорослому віці жінки підсвідомо продовжують цю тенденцію. Навіть макіяж прийнято робити таким, який підкреслює природний колір очей – золотистий і коричневий для блакитних, фіолетовий та лавандовий для карих, димчато-сіруватий для зелених. Але що робити, якщо вам не хочеться обмежувати себе а кольорі, а хочеться кожного дня міняти свій образ та бути інакшою?

 

Модельєри з світовим іменем вже давно використовують у своїх показах кольорові контактні лінзи, якщо хочуть створити яскравий та неповторний образ. Цю тенденцію у них підхопили і бюті-блогери та майстри візажу. Тепер кожна жінка може створити будь-який образ, навіть фантазійний, в будь-який момент змінивши свій природній колір очей. Можна мінятися хоч кожного дня, ні в чому себе не обмежуючи. Для учасників рольових ігор контактні лінзи, які би імітували колір очей їхніх героїв, якого просто не може бути в природі теж є незамінним атрибутом образу. КЛ, котрі імітують форму рогівки та зіниці тварин, позаземних істот, вигаданих казкових персонажів зроблять вас помітною на будь-якій вечірці.

Якщо їх правильно підібрати та застосовувати, МКЛ є безпечними та не зашкодять зору. Можна підбирати як звичайні, що не коректують зір, так і з діоптріями потрібного вам значення такого типу. Тепер ніхто не помічатиме ваших незручних окулярів, усі помічатимуть тільки як яскраво сяють ваші очі. Наприклад, виробник КЛ Tutti виготовляє їх з ефектом сяйва, котре привертатиме увагу до краси ваших очей, коли ви перебуваєте на яскравому світлі. Важливим моментом є те, що декотрі *кольорові лінзи*, як наприклад торгової марки FreshLook Dimensions, мають вже вбудований захист від ультрафіолету, що особливо корисно при роботі за комп’ютером. Також використання забарвлених лінз може допомогти коректувати певні косметичні відхилення, як от гетерохронію (коли двоє очей мають різний колір), чи анірідію – відсутність райдужної оболонки.

Для того, щоб не відчувати дискомфорту, слід дотримуватися простих правил при носінні та догляді за КЛ. До лінз необхідно звикнути, якщо ви одягаєте їх перший раз, також, якщо вашим очам не вистачає природного зволоження, або зображення виглядає мутним та знебарвленим, ви можете використовувати «штучні сльози». Декотрі КЛ розраховані на 3 місяці використанні, а є й такі, які можна використовувати всього місяць. Ні в якому разі не використовуйте ці засоби, коли закінчився їхній термін експлуатації. Їх зберігають у фізрозчині, а очищують за допомогою перекису водню та тіосульфату натрію.

Купити кольорові лінзи як з діоптріями так і без них, а також все по догляду за ними можна на нашому сайті, де представлений великий вибір цих товарів від іноземних виробників. Тут ви також можете отримати онлайн консультацію спеціаліста.

Погода, Новости, загрузка...