Зима – прекрасна пора року й чудовий привід для поїздки на Драгобрат – найбільш високогірний курорт в українських Карпатах.

Якщо у тебе є бажання вирушити у гори, але ти ще не вирішив, коли та куди саме, пропонуємо розглянути пропозицію від ВГО «Адреналін». Ти зможеш швидко й без напрягів замовити як тури вихідного дня, так і поїздки на Драгобрат у святковий період. Будь-який варіант відпочинку в Карпатах буде для тебе виграшним.

Драгобрат 2014 з «Адреналіном»

Відпочинок на Драгобраті

Відпустка чи навіть нетривалий відпочинок від улюбленого, але такого галасливого й бетонного міста, вкрай важливий для тебе. Забуваючи про роботу й щоденні клопоти, ти нарешті зможеш розслабитися, переключитися, зробити перезавантаження свого мозку. І краще всього отримувати кайф від відпочинку – високо у горах, у полоні первозданної природи. Якщо ти вже бував на Драгобраті, тобі, скоріш за все, не варто нагадувати, наскільки там круто, які бувають розваги на Драгобраті, як чудово можна покатати трасами Драгобрату. Та що там говорити – як міцно можна, врешті-решт, виспатися на цьому гірськолижному курорті, надихавшись свіжим карпатським повітрям. Якщо ж ти лише у передчутті своєї першої поїздки на Драгобрат, хочемо зорієнтувати тебе у його принадах.

Розваги та ціни на Драгобраті 2014

Відпочивати на Драгобраті можна приїздити будь-якої пори року. Тут однаково чудова природа й умови для відпочинку як улітку, так і взимку.  Найбільший ажіотаж навколо Драгобрату, звісно, взимку. Новий рік, Різдво, Новий рік за старим стилем, День закоханих і т.д. – приводів побувати на Драгобраті вдосталь. Однак цінова політика курорту взимку й улітку суттєво відрізняється. Так, ціни на Драгобраті 2014 взимку будуть вище, аніж зазвичай. Сам розумієш: попит породжує пропозицію. Втім, не варто вважати, що на відпочинок необхідно витрачати величезні суми грошей. Якщо ти забажаєш організувати свої поїздки на Драгобрат 2014 за підтримки «Адреналіна», ти обов’язково заощадиш. Вартість для новеньких учасників наших традиційних турів – усього 1380 грн., для власників клубної картки I’m Adrenalin – 1260 грн.

У цю вартість входить переїзд із Києва до Драгобрату і назад, проживання в готелі, 2-разове харчування – в цілому, все необхідне для нормального відпочинку. Якщо тебе цікавлять конкретні розваги на Драгобраті, їх вартість та умови можна уточнити у нас: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду или (093)466-39-99, (044)232-77-04.

Ми вже збираємо групу для святкування на Драгобраті Нового 2014-го року, так само, як і раніше, діють наші регулярні тури вихідного дня. Більш детально щодо теми поїздки на Драгобрат та ціни на Драгобраті 2014 розписано у нас на сайті.

А взагалі, якщо ти полюбляєш драйвовий відпочинок у горах, ми вже чекаємо на тебе!

Погода, Новости, загрузка...