П'ятниця, 13 травня 2016, 12:54
Реклама на сайті Скриня для новин: [email protected]

Свалявський район

Готелі в Закарпатській області -> Готелі Свалявського району

«Квітка Закарпаття»

Квітка Закарпаття«Квітка Закарпаття» - це готельний комплекс, що розташований у найбільшому курортно-санаторному куточку Закарпатської області – селі Поляна, що на Свалявщині.

"Квітка Закарпаття" - сучасний комфортабельний готельний комплекс, номерний фонд якого становить 54 номери (40 номерів класу "напівлюкс" і 14 - "люкс"). Кожна кімната, як і комплекс взагалі, вражає як архітектурним дизайном, так і дизайном інтер'єру. Скрізь помітний відмінний смак господарів, які, доречі, і є авторами проекту "Квітки Закарпаття".

 

Готель «Фантазія»

Готель «Фантазія»Готельно-оздоровчий комплекс «Фантазія» розташований в знаменитому бальнеологічному курорті Поляна, Сонячне Закарпаття. Курорт славний великими запасами підземних мінеральних вод, вічно царюючими зеленими лісами та мальовничими ландшафтами Закарпаття, м'яким кліматом і чистим повітрям. У готелі велику увагу надають домашнього комфорту, гостинності, сучасним зручностей.

«Фантазія» представляє собою елітний п'ятиповерховий готель.

 

«Славутич-Закарпаття»

Готельний комплекс Готель «Славутич-Закарпаття»аний в курортній частині Закарпаття, в селі Поляна, що на Свалявщині. Курорти та оздоровниці Свалявщини відомі на всю Україну та далеко за її межі.

Санаторії України давно відомі своїми оздоровчими ресурсами, розташовані в Карпатах - і красою природи. До ваших послуг надається новий готельний комплекс "Славутич-Закарпаття", який знаходиться на території санаторію "Сонячне Закарпаття" і складається з двох корпусів побудованих на початку 2005 року.

 

Готель “Софія”

 

1_Sofia Готель “Софія” в Закарпатті – це синонім комфортного й незабутнього відпочинку. В архітектурному образі готелю все продумано до дрібниць. І це й не дивно, адже цей готель в Поляні спроектований відомим архітектором з урахуванням всіх особливостей місцевості і його призначення. Особлива атмосфера готелю з бездоганними номерами і сучасним декором буде гідним доповненням для вашого відпочинку. Рівень сервісу і послуг, який надає готель Sofia, задовольнить найвибагливішого гостя. Гостинний і привітний персонал піклується про хороше самопочуття і позитивний настрій своїх відпочиваючих, багато з яких знову приїжджають до «Софію».

 

Сторінка 2 з 2

Пасажирські перевезення
Блог